Обривок тексту про Чарлі Брауна молодця. Діалог Душа та Амфітрони.
- Душ, чуєш, а що коли у нейролептичний куб поселити душу одуда? Невже вона рухатиметься в межах спотворених обгорнутими гранями?
душ, розглядаючи синю уніформу Амфітрони, призначену для маскування у волошках та у виділеннях мускатного земляного тигра.
- молю тебе прекрасна Амфітроно! не руйнуй життя заховане у цьому кубі підселяючи до нього смерть!
- Чому ж...я перед тим кубове життя вийму цими андегіродними щипцями. Вони облиті смолкою виготовленою з сімені корінних мешканців Автсралії, і приклеють душу не зруйнувавши її...
Душ артистично підіймає над головою кулак, і нахмурюючи чоло грізно промовляє:
— Дай!
пауза. Душ продовжує...
— Дай мені себе, своє тіло! і ми разом навіки зачинимося у цьому кубі, підселяючи своє життя, свій життєзачинаючий рух до перпендикулярних векторів цієї дротяної коробки!
Амфітрона підносить щипці до голови Душа, а потім до своєї. Їхні тіла обмякають і падають на землю, внутрішні ж тіла переносяться у куб, куб переноситься у наркотичний сон опіатника, старий опіатник в цю секунду вмирає від туберкульозу, і куб, душ, амфітрона, душа одуда і життя заховане у кубі разом з прилиплими до неї щипцями падають і містичне, чарівне і загадкове місце під назвою Нафіг.
Кінець дії.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design