Ми дуже часто хочемо, щоб нас розуміли люди, та, чомусь, не розуміємо їх і не хочемо ввійти в їхнє становище. Ми не закриваємо очі на їхні недоліки, а натомість закриваємо очі на свої вчинки.
Твій світ стане кращим, коли будеш бачити у всьому позитив.
Але, як можна бачити добро інших, якщо всі довкола бачать лише
твої недоліки і серед сотні хороших речей – одна погана закриває всі?
Жити у цьому „не справжньому” житті – просто існувати у якійсь існуючій сфері. У сфері, де багато болю і страждань і мало радості...
Мистецтво бути щасливим – неможливе у цьому житті. Щасливі, тільки мертві, їх нічого не тривожить.
А єдине, здавалося б, щастя у цьому світі – високі почуття, такі, як любов, співчуття, довготерпіння... Та і вони мінливі, як трава, що зараз вона є, але завтра її вже немає...
Та і трава деколи здається реальнішою за них. Її ти можеш відчути на дотик. А у них ти не завжди і впевнений. Коли тобі здається, що вони є – насправді це лише запаморочення твого розуму і твоєї свідомості.
Деколи ти вже не можеш терпіти всі страждання і болі у серці; голова, здається, зараз вже трісне, як повітряна кулька, а очі вилізуть від нескінченного водоспаду сліз. В такі моменти, навіть, заздриш мертвим...
Ти знаєш, що життя саме по собі є самим найкращим, що є!
Але люди, їхня поведінка і багато чого іншого роблять життя „НЕ
СПРАВЖНІМ” життям...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design