Ти ж не зможеш, знаєш бо, ти ніколи не могла. Твоє серце порожнє, холодне, закрите, всередині ти мертва, в тебе не горять очі. Якщо тобі протягнути келих з отрутою ти її вип`єш не замислюючись до дна, за майбутнє, нема майбутнього, нема щастя, все оповила темрява. На тобі найкращий одяг – довга, темно – червона сукня, якби на неї пролилася твоя кров ти б не помітила бо болю вже давно не відчуваєш. На шиї твоїй ланцюжок з найдорожчого золота, тобі байдуже. Гроші? Ти посміхаєшся автоматично, як машина. Для чого, навіщо? На грудях твоїх маленький хрестик, але ж в Бога ти не віриш. Для тебе нема ні Господа ні Сатани, ні високого ні низького. Ти говориш з порожнечею, порожнеча заповзає в тебе, розростається, живе в тобі, це єдине що лишилося в тобі живого. Світ вирує навколо, світ захлинається гріхом, гамором, сміхом. А тобі байдуже. Тебе називають то повією то черницею, але ти не та й не інша. Ти лялька, ти мертва. Але іноді, рідко – рідко, коли ніч така темна, що здається навіть Бог не побачить, не почує в тобі прокидається якесь дике, безтямне прагнення чогось, але ти не знаєш, не пам`ятаєш, засинаєш і не згадуєш більше, ніколи. А ти ж хочеш жити, я знаю, я так само прокидаюся іноді, я так само іноді задихаюся. Я знаю чого ти прагнеш – впасти на коліна й ридати, і щоб сльози твої були гіркими та пекучими, ти хочеш сміятися щиро й невимушено, ти хочеш відкрити вікно своєї сірої, задушливої кімнати і відчути подих теплого весняного вітру на обличчі. Ти хочеш бачити сині гори й зелені сади і хай на шкірі твоїй залишаються опіки, хай холод торкнеться тебе, хай біль розірве твоє серце навпіл, хай щастя сповнить тебе. Ти хочеш любити до смерті і з ще більшою силою ненавидіти. Ти хочеш пристрасті яка б заповнила тебе наче найкраще вино найдорожчу чашу, ти шукаєш страху та насолоди і прагнеш розбити той ланцюг яким тебе сплутали ще при народженні. Але ти не зможеш, знаєш бо, ніколи не могла.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design