Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50988
Рецензій: 95733

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 12988, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.17.6.75')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Постмодерн

Люстратор

© Захар ван дер Бюйтен, 06-12-2008
Шстр: Добрий вечір, моє ім'я - Свк Шстр. И я собрал вас, чтобы сообщить пренеприятнейшее известие - у нас в студии люстратор.
Тмшнк: Як люстратор? Це - провокація, людоньки шановні!
Ющнк: Чому люстратор? Це не за конституцією!
Янквч: А шо таке люстратор? (йому на вухо підказує Азрв.) Нє, нам люстратор не потрібен.
Шстр: Господа, я получил письмо от него, но оно написано на ужасающем наречии, именуемом некоторыми маргиналами украинским языком. Кто-нибудь сможет его прочитать?
Ющнк (швидко): Я окуляри вдома забув.
Тмшнк (зневажливо): Я не читаю провокаційних листів.
(Камера насувається на Янквча. Крупний план)
Янквч: Давай його сюди. (бере лист) Азрв, читай! (зловтішно посміхається)
Азрв (досить голосно): Казьол! (готується читати)
(Слабконервна аудиторія непритомнює)
Шстр: Реклама!

***

Шстр: Итак, у нас люстратор, а пока шла реклама, господин Симоненко попросил слова. Дайте ему микрофон!
Смннк: Люстратор - американский агент. И я знаю его в лицо.
Шстр: И как же он выглядит?
Смннк: Да как - вот он во втором ряду сидит. Бий його, хлопці!
(всі підриваються та когось гамселять)
Шстр: Господа, по-моему вы ошиблись - это был Суркис.
(Камера різко смикається і випадково фіксує, як Смннк отримує підозриливий кейс від Ахмтва)
Ахмтв (зашарівшися): Это на победу мирового пролетариата.
Шстр: Реклама!

***

Шстр: А мы продолжаем искать правду в деле о люстраторе. И поможет нам в этом эксперт из Москви. Включите телемост, пожалуйста.
(На екрані в студії з'являється величезна паща бультер'єра і починає гавкати. Це триває десь з п'ять хвилин, протягом яких комуністи навколішках моляться на екран, регіонали тихенько підвивають, а помаранчеві ображено скиглять).
Шфрч (неочікувано): Все що ми зараз почули - фігня. А ви всі - наволоч!
(В залі крики обурення, Янквч плаче)
Шфрч: Я знову змінив партію, і тепер я служу...
(Триває півхвилинна пауза, протягом якої найрозумніші з аудиторії намагаються втікти зі студії, але марно, бо всі двері зачинені)
Шфрч: ...самому себе. Люстратор - це я!!! (диявольські регоче і дістає величезну бензопилу).
Шстр: Реклама!

***

(Після реклами. Чорний екран. Камера відсувається. Ми бачимо Пересічного Українця, марно перемикаючого канали. Там теж нічого немає. Все чорно. Чорнота з екрану виливається на килим. З чорної калюжі формується чорна людиноподібна істота. Це - Сандей Аделаджа. Чомусь без акценту він каже: "Що, суко, доперемикався?!" Через весь екран напис - капець)

***

(У кінотеатрі вмикається світло. Разом з цим, з отворів під плафонами починає йти отруйний газ...)

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олекісій Тимошенко, 07-12-2008

нестиковочка-с

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Кока Черкаський, 06-12-2008

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Кактусь, 06-12-2008

Бензопила - це добре

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Михайло Карповий, 06-12-2008

Скоро сі скінчило

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Роман RemiK Котик, 06-12-2008

Сумно, але супер...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© George, 06-12-2008

!!!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Григоренко, 06-12-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1214079856873 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …