Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51041
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 12939, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.154.208')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Дякую

© Світлана Сябрук, 03-12-2008
                                                                          Дякую.

   Я вдячна Богу за моїх ворогів. Особливо за тих, хто виявився сильнішим ніж я. Вони мої учителі і наставники. Вони, проти волі, навчили мене усьому, що знали самі. Вони показали мені такі стратегії бою з ворогом, яких не научать жодні премудрі книги. Тільки дякуючи їм я стала сильною і кожна рана, нанесена ними, перетворилась не в пульсуючу рану, а в міцну броню.
   Я горда тим, що Ви були, є і будете в моєму житті. Це означатиме, що я ніколи не стану на коліна. Не завдяки моєму характеру чи природному везінню, а дякуючи Вам. Без Вас не було б мене, як особистості. Без Ваших юродивих викрутасів, я не стала б такою, як є. І тепер, коли я дивлюся на Вас, у мене не виникає ніяких почуттів, окрім співчуття і вдячності.
   Дякую дурникам і дрібним шкідникам, що на власному прикладі показали мені, якою нікчемною може стати людина, дозволивши заздрощам і чванству оволодіти своєю душею, суцільно поглинути її.
   Дякую підступним і хитрим людям за те, що навчили мене завжди тримати спину прикритою, навіть серед друзів.
   І велике спасибі ворогам, чиї сила і велич змушують захоплюватися. Як приємно знати, що є розумні, безжальні та хоробрі вороги. Вони не нападають зі спини. Такі не бояться показати вам своє обличчя. Вони відкрито роблять вам виклик, будучи впевненими у своїх можливостях. І тільки за це їх варто вважати достойними поваги суперниками. Коли їх вдається перемогти – стаєш ще сильнішим, але завжди подаєш їм руку в біді. Коли їм програєш – набираєшся досвіду, небаченого раніше і вчишся поважати. Але боротися з ними не перестаєш, відточуючи свою майстерність виживання, як вміння грати в шахи.
   Дякую Вам, мої вороги. Завдяки Вам я абсолютно безкоштовно пройшла усі курси акторської майстерності, досконало оволоділа життєво необхідною софістикою, стала хамелеоном, навчилася вчасно оцінювати ситуацію і передбачати поведінку оточуючих мене людей. Тепер я завжди знаходжуся в бойовій готовності. І це аж ніяк не заважає мені насолоджуватися життям. Просто жити і спілкуватися з людьми стало безпечніше.
   Дякую Вам, мої вороги, за те, що зробили з слабкої дівчинки розумну і сильну жінку. Спасибі що підготували і продовжуєте готувати мене стійко витримувати усі життєві каверзи. Спасибі, що навчили не плакати, не боятися, не страждати від болю, в будь-якій ситуації сподіватися тільки на власні сили і завжди вірити в себе. Спасибі Вам за усі уроки в моєму житті. Дай Бог і Вам, як мені, навчитися виносити з таких ось уроків користь, ставати сильнішими, мудрішими, благороднішими.
   Ви накопичили в боротьбі зі мною стільки ненависті, заздрощів, зла і пустих образ, що мені, з вище перерахованого, нічого не залишилось. Це й на краще. Адже, на відміну від Вас, мене нічого не гнітить, не їсть з середини, не прижимає до землі. Я – вільна від дріб’язковості дурниць. І за це я вдячна не своїм близьким і друзям, а Вам – мої вороги. ДЯКУЮ.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1381690502167 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …