Голодний, холодний, всеохоплюючий, безкомпромісний і поїдаючий з середини. Тупий, безпричинний, жорстокий, байдужий, всесильний і потаємний. Він затаївся і чекає виходу на зовні. Невідомий іншим і кровно рідний мені. Мій господар і раб. Моя вічно жива рана. Моя нікому невідома сутність. Моя вічна кара і дарунок пекла. Моє єство. Моя совість. Моє сумління. Мій чужий душевний біль. Усе моє життя є лише поштовхом для його незаперечного існування.
А я... я виношую його, як вагітна жінка майбутнє маля. Плекаю, лелію і поповнюю його сили з кожним наступним своїм подихом. Що правда, між вігітною жінкою і мною є одна вагома різниця. Я, навідміну від неї, ніколи не зможу позбавити свою душу від нього. Він постійний. Він цупкіший за будь-який орган мого тіла чи будь-яке моє почуття. Він – це я. Це усе, що зібрала моя душа за безліч прожитих доль.
Я не витримую. Можливо, це моя остання сходинка і я зможу піти в інший світ. Туди, де мої знання будуть в пригоді. Туди, де мій біль сконає в страшних муках від голоду. Туди, де ніхто і ніколи не потривожить мого спокою, не поранить душу, не знівечить життя...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design