Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1248, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.200.39.110')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза уривок з чогось невідомого

Історія 1. Антифріз – не дайте собі замерзнути…

© Мавра, 10-05-2006
  Операція під назвою «розмороження Діда Мороза» проводилась близько півроку. Виступати в ролі чарівних Снігурок довелось мені та моїй найкращій подрузі Еккі. Результат проведення вище названої операції неоднозначний…
   Все почалось з нічного клубу, в який ми потрапили тоді вперше і востаннє. На танцмайданчику лише особи підозрілого вигляду та особи жіночої статті, музика до атмосфери невідповідна, - настрій стрімко знижувався до нуля. І ось в один момент на горизонті з’являються два рідкісні екземпляри, правда, насправді рідкісним із них був лише один (так тоді нам, принаймні, здалось). Звичайно, таку нагоду гріх пропустити. Цілий вечір ми крутились навколо НИХ. Та ініціативи з боку екземплярів абсолютно ніякої. Звісно, ми порядні дівчата, виховані в дусі Лицарських часів і манер, навчені, що перший крок завжди робить джентльмен. Сучасне ж завдання джентльмена, який без помилок може написати це слово, полягає лише в одному – відкриті двері перед дамою серця, і то, коли двері не занадто важкі  для наших “продвинутих”, чи то пак “проїханих” джементелів! Жорстока реальність сьогодення… Про все ми, жінки, мусимо подбати самі. Висилаємо найсміливішу з нас в експедицію до екземплярів, які вже потягують цигарку надворі. Від питання «Чийсь телефон хочете?» в них очі вилазять з орбіт і цигарки потухають в зубах. Попіл тихенько спадає на асфальт і розвіюється літнім вітерцем. Вираз на їхніх обличчях таки не змінився ні при повторному опитуванні, ні при нашому винесенні вироку: «тормози»…
   На цьому все мало би і закінчитись, але доля вирішила винести нам вирок і звести нас знову в одному місці і в один час. Подруги відразу розчарувались, денне світло не дружило із нашим екземпляром, а я не здавалась! Щось таки у ньому було… мабуть, чистеньке і модне взуття подіяло на мене магічною силою (у мене на цьому пунктик). Далі історія майже стандартна: знайомство, посмішки, підморгування, безглузді розмови. В кінцевому результаті він почав зустрічатись з моєю найкращою подругою Еккі, найсміливішою з нас. Мені залишалось лише порадіти за них. І знаєте, що найголовніше в цій операції «Ги»? Вчасно самій вилізти із холодильника.

p.s. Єдина деталь: наш герой не пам’ятає ні нас, ні того вечора в клубі. Твердить, що був під впливом алкогольного сп’яніння.  Зробила висновок: алкоголь корисний – мільйони чоловіків не можуть помилятися.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Цікаво зазирнути в чужу душу

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© М. Гоголь, 12-05-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.68910312652588 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …