Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51017
Рецензій: 95762

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1247, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.218.127.141')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Добро і зло..

© Narechena_vitry, 10-05-2006
  Добро… Які асоціації виникають в нас коли ми вживаємо це слово?  Чи завжди ми можемо назвати наші вчинки добрими, щирими, хорошими? Чому багатьом людям це слово приємніше ніж зло? Щоб реально оцінити ці запитання і об’єктивно відповісти на них, необхідно замислитись над сутністю наших думок і вчинків, над істинним поняттям «Внутрішній світ» і над гармонією душі і тіла, над світоглядом однодумців і протилежних за точкою зору людей. На мою думку добро – це коли ти всім своїм серцем і всієї відкритою, так саме так відкритою душею бажаєш комусь того, що б побажав собі самому. З іншого боку значення добро має антонім – зло. Зло – це повна протилежність добрим поступкам і благородності.
   На даний час в Україні можна підвести межу під поняттями добра і зла. В нашу країну прийшов такий час, що як то кажуть «кожен риє під себе» і кожен зробить все для того, щоб йому було краще, і ніхто не буде зважати на те, як там живеться сусіду. В цьому випадку спрацьовує приказка « риба шукає де глибше, а людина де краще». Люди стали на стільки скупі і безжалісні один до одного, що далі нікуди, якась просто нездорова конкуренція. Можливо вони забувають, що ніхто не вічний, і багатств з собою в могилу не забереш. Принцип такий – чим більше маєш, тим ти жадібніший і тим більше хочеш мати. В 90 роки, під час розвалу СРСР, почали «вилазити» на гору бандити і тутешня мафія, але на даний час всі вони  притихли і пішли в політику.
В нашій державі панують розкрадення і хабарництво. І не дивно, що народ скаржиться : «Ой, ми такі бідні, такі бідні!», а куди ж бути багатими, адже поки ми працюємо, як прокляті,  наша влада набиває гаманці за рахунок народу, а людям замилюють очі і кажуть, які ми щасливі, що ми українці.  
Нам необхідно бути розумнішими і милосерднішими один до одного. Поки ми не навчимося приймати розумні рішення і жити в мирі, то ми і не будемо щасливими. Так що я би порадила українцям вчитись, інакше нас й надалі не будуть сприймати, як Європейську державу, тому що, як то кажуть «Якщо нема голови, то на базарі не купиш!»

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Добро і зло..

© ололо, 08-12-2010

Хіба це "добро"?

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© armyman, 12-05-2006

Розумно

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© svetakedyk, 10-05-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.45398497581482 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …