Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95755

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 12248, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.219.227.189')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Трилер

Криваві діточки (третє квітня)

© Захар ван дер Бюйтен, 03-11-2008
втеча. Ні я знаю, що слово на початку речення треба писати з великої літери, але… Скажімо так – я уявляв собі її як ВТЕЧУ. А це означає – переслідування, крики, постріли, кров. І нічого, н і ч о г о !!!

Ми йшли містом. Не знаю, як там Міха, а мене всього аж трусило. Спроби аутотренінгу марні – спочатку кажу собі подумки заспокійливо “нічого, нічого, все буде добре”, але потім це завжди переходить на загрозливе сичання “нічого, нічого, я їм ще покажу”.

Вивів мене з роздумів тільки якийсь крик. Я спробував зорієнтуватися на місцевості: так, ми вже близько краю міста, Міха робить масаж обличчя якомусь підару. Добре, а що роблю я? Гм, виявляється те ж саме.

Ведення щоденника не йде на марно – я вже спроможний зануритися в себе до повної втрати самоконтролю. Я близький до мети.

Згодом ми зустріли якогось аліка. З першого погляду на нього, я зрозумів, що мене ще не попустило. Треба буде укатати ще з десяток підарів, щоби спала напруга. “Зараз будемо знімати кіно”, - сказав я, судомно стискаючи в правій кишені заточку, в лівій – ліхтарик. Корисна штуковина. Я його знайшов у штанях покійного Жоржа. Напевно ніс мені у подарунок. Від підарів притулку, виявляється, більше зиску, ніж від тих, що на волі.

І був фільм. “Підрізання горлянки”. Фільм двох акторів. У головній ролі ваш покірний слуга Боча (ім’я іншого встановити не вдалося, та й бажання не було), оператор – Міха. Коламбія пікчерс представляє, йоб вашу мать. Дивiться на екранах вашого міста.

Після зйомок Міха почав якось дивно поводитися – кричати, стрибати на нашого актора. Можливо то був якийсь ритуал. Але це не мало вже значення. Як і те, що я забруднив кров’ю нашого актора cвою куртку. Ми знайшли собі тимчасовий прихисток у корівнику. Міха пішов за водою. А я пишу ці записи у свій нотатник. Нічого не має значення, окрім того, що в мене є клей.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.76388192176819 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …