Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2698
Творів: 51558
Рецензій: 96010

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 12218, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.221.183.34')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Трилер

Виродки з пекла(продовження)

© Захар ван дер Бюйтен, 01-11-2008
початок тут: http://gak.com.ua/creatives/1/12143
Також читайте "Криваві діточки" щоденник Бочі.
03.04.
Цілу ніч йшли, оглядаючись назад. Чомусь стрімались від того, що нас можуть наздоганяти.
Боча весь час щось бурмотів собі під ніс. В нього так завжди коли нервує – принаймні він мені так каже.
  Нам потрібно було дістати трохи грошенят. Чомусь відразу не здогадались позичити їх у сплячого охоронця притулку чи ще раніше в когось з вихователів.
   Нам до бісової мами везе. Якраз коли мусили вже виходити за місто, зустріли двох лохмандіїв, що мабуть вертались з нічного клубу. Ну що за мода одягатись як підари. Чи може вони і є підари?! Власне це я в них і запитав. Лохи відразу не зрозуміли, що я від них хочу тому допитливо перепитали:
  - Що ти сказав?
  - Я не сказав, а спитав – підари ви чи нє? Різницю відчуваєш, підар?
  Найсміливіший з цієї солодкої парочки почав до мене наближатись. Мабуть хотів, щоб я його приласкав, та Боча швидко його вгамував. Другий, відчувши, що зараз обісреться собі в штани, побіг додому. Та від мене не втічеш. Поки Боча дубасив одного, я робив з обличчя другого винегрет.
  Врешті у цих підарів на двох у кишенях, ми знайшли трохи мілких грошей та мобільні телефони, старі та це краще, ніж нічого.
  Ми залишили їх лежати у  купі власного гівна та крові які текли з усіх їхніх дірок.
Взагалі, ця ніч була для нас дуже вдалою. За годину, на дорозі ми зустріли п’яного мужичка. Мабуть йшов з блядок. Накидався сам і кинув парочку якійсь суці.
  Взагалі ми з Бочею поважаємо вік. Та цей бик почав щось до нас варнякати. Називати синками і погрожувати, що повідриває нам ноги та руки. Ну-ну, сука, тримай.
  Боча не стерпів та засадив свою заточку мудаку в його здоровецьке пузо. Він так смішно завищав. Колись мені розповідали як вищать свині коли їх ріжуть. Мабуть це була свиня.
І Боча її тільки що підрізав.
  Мудак впав на свій товстий зад. Тримаючись однією рукою за рану, іншою він намагався прикритись. Він відповзав, як у кіно поранені солдати Другої світової. Ця свиня нила, плакала і продовжувала погрожувати, що знайде нас і повбиває.
  Нас не треба шукати, сука!!! Вбий нас, ось вони ми. Тут перед тобою!!! Не можеш, балабол?!
  Боча зайшов з іншої сторони, схопив мужика за його патли та приставив заточку до його горлянки:
- А в тих телефонах камери є? – запитав він мене.
- В одному є та все одно темно – нічого не буде видно, – відповів я.
  Боча не здавався:
  - Ось, на підсвіти, – сказав він, кинувши мені під ноги ліхтарик.
  - Звідки він у тебе?
  - Місця треба знати, – відповів усміхнений Боча.
  Я дістав хоч і старий та все ж з камерою телефон і навів наш міні-прожектор на Бочу та пораненого «солдата Другої світової».
  Як людині ріжуть горло, я бачив тільки по телевізору. Скажу відверто - повна лажа, в реальному часі все набагато кайфовіше. Кров тече через рота та горлянку. Мудак намагається зупинити природній потік. Та все даремно. Він хилиться додолу. Кашляє, хрипить і помирає. А ми стоїмо, спочатку мовчазно дивимось, а потім з посмішкою пробиваємо його речі на наявність грошенят та телефонів.
  Сука!!! Ця свиня була пуста. Зовсім пуста. Абсолютний нуль. Я зі злості почав топтатись по його обличчі. Я кричав від злості, жадібно хапав повітря.
  Так треба йти далі. Не зупинятись.
  Перед самим ранком Боча помітив напіврозвалену будівлю у полі. Мабуть, це колись був корівник чи ще щось. Тут ми трохи перекимарили. Прокинувшись, помітили, що рукави Бочиної куртки у крові. Намалювалась проблемка. Потрібно знайти воду і якось відмити кров, або йти в одному світері та мерзнути від весняних холодів.
  Боча залишився у корівнику, а я погнав шукати що-небудь куди можна було б налити воду.
  Через дві години я приніс воду у двох літрових пластикових пляшках, які я знайшов біля річечки, що сховалась за товстими стовбурами верб. От як романтично я все описав: «знайшов біля річечки, що сховалась за товстими стовбурами верб». Фантастика.
  Боча ж даремно не сидів і знайшов старий порошок у гнилій картонній пачці. Це вже щось. Я натер рукав дивною сумішшю білого кольору і полив водою, трохи помняв. Потім викрутив та повісив сохнути залізну арматурину.
  - Будеш? – запитав мене Боча тримаючи в руках тюбик клею та кульок.
  - Навіть не питаю де ти його взяв – з посмішкою відповів я.
  Клас! Як мені цього бракувало в притулку, цих хімічних парів та блаженства.
  Ми з Бочею трохи подихали, подивились відео та від’їхали на пару годин.
  Я прокинувся раніше за Бочу, розстібнув джинси, дістав член та почав дрочити, уявляючи як гола Кіра ніжно торкається язиком моєї головки, пестить мої яйця, потім бере в рот і починає робити мінет. Я закидую голову вгору, полегшено видихаю повітря і посміхаюсь. Все - кінчив.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.030512094497681 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати