Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50985
Рецензій: 95729

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1192, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.23.123')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Псевдоеротичне хуліганство

999 поверхів оргазму.

© Савур (а був колись Халва), 05-05-2006
Жив собі парубок. Коли йому виповнилось 25, то він закохався в прегарну дівчину ангельської вроди і одружився на ній. І стали вони жити разом. (Жив він на першому поверсі 999-ти поверхового будинку.) Сусіди дуже раділи за молодят, але одне бентежило їх: щоночі було чутне, як він гучно і з виразом читає вірші своїй молодій, ніжній, тендітній дружині поки його не перебивав якийсь грубий голос вигуком: «ЗАДОВБАВ! ДАВАЙ ТРАХКАЙ ВЖЕ!» Сусіди дуже дивувалися з приводу цього, адже в його квартирі знаходився тільки він і його молода, красива, тендітна дружина. Вони дуже дивувалися: кому ж належав цей грубий і неприємний голос?

Одного разу сусід з другого поверху не витримали і запитали парубка:

- Послухай! Щоночі нам чутно як ти гучно і з виразом читаєш вірші своїй молодій, ніжній, тендітній нареченій поки тебе не переб'є грубий голос вигуком: «ЗОДОВБАВ! ДАВАЙ ТРАХКАЙ ВЖЕ!» Ми цим дуже здивовані, адже в твоїй квартирі є тільки ти і твоя молода, ніжна, тендітна, крихка дружина - хто тоді володар «цього» голосу?

Парубок, почувши таке, тільки перепитав:

- Тож Ви говорите, що я щоночі гучно і з виразом читаю вірші моїй молодій, ніжній, тендітній нареченій поки мене не переб'є грубий голос вигуком: «ЗАДОВБАВ! ДАВАЙ ТРАХКАЙ ВЖЕ!» Що ж це дійсно дивно, адже в моїй квартирі знаходжуся тільки я і моя молода, ніжна, тендітна дружина. Давайте піднімемося і запитаємо інших сусідів чи не чули вони як я щоночі голосно з виразом читаю вірші моїй молодій, ніжній, тендітній дружині поки мене не переб'є грубий голос вигуком: «ЗАДОВБАВ! ДАВАЙ ТРАХКАЙ ВЖЕ!» і чи не вважають вони це дивним, адже в моїй квартирі знаходжуся тільки я і моя молода, ніжна, тендітна дружина – бо хто тоді є володарем «цього» грубого голосу?

Вони так і зробили, піднялися на третій поверх і парубок запитав у сусідів:

- Послухайте, ось мені тільки що сказали, що я щоночі гучно і з виразом читаю вірші моїй молодій, ніжній, тендітній дружині поки мене не переб'є грубий  голос вигуком: «ЗАДОВБАВ! ДАВАЙ ТРАХКАЙ ВЖЕ!» І це повинне бути дивно, адже в моїй квартирі знаходжуся тільки я і моя молода, ніжна, тендітна дружині – кому ж тоді належить цей грубий голос?

Сусіди з третього поверху відповіли йому:

- Так! Щоночі нам чутно, як ти гучно і з виразом читаєш вірші своїй молодій, ніжній, тендітній дружині поки тебе не перебиває грубий голос вигуком: «ЗАДОВБАВ! ДАВАЙ ТРАХКАЙ ВЖЕ!» Ми теж дивуємося цьому, адже в твоїй квартирі є тільки ти і твоя молода, ніжна, тендітна дружина. І не зрозуміло, хто є володарем «цього» дивного голосу?

Хлопчик не зніяковів і сказав:

- Щож, якщо сусіди з другого поверху мені говорять, що щоночі їм чутно як я гучно і з виразом читаю вірші моїй молодій, ніжній, тендітній дружині поки мене не перебиває грубий голос вигуком: «ЗАДОВБАВ! ДАВАЙ ТРАХКАЙ ВЖЕ!» І вони вважають це дивним, адже в моїй квартирі знаходжуся тільки я і моя молода, ніжна, тендітна дружина. І сусіди з третього поверху теж говорять, що щоночі ним чутно як я голосно з виразом читаю вірші моїй молодій, ніжній, тендітній дружині поки мене не перебиває грубий голос вигуком: «ЗАДОВБАВ! ДАВАЙ ТРАХКАЙ ВЖЕ!» І вони вважають це дивним, адже в моїй квартирі знаходжуся тільки я і моя молода, ніжна, тендітна дружина. Всім цікаво чий це грубий голос? Тоді давайте запитаємо сусідів, які живуть вище, може вони теж щоночі чують, як я гучно і з виразом читаю вірші моїй молодій, ніжній, тендітній дружині поки мене не перебиває грубий голос вигуком: «ЗАДОВБАВ! ДАВАЙ ТРАХКАЙ ВЖЕ!» І вони теж вважають це дивним, адже в моїй квартирі знаходжуся тільки я і моя молода, ніжна, тендітна дружина – чий тоді грубий голос перебиває мене?

І вони пішли до сусідів, які живуть вище і запитали…

ПОСТ СКРИПТУМ: Мушу зізнатись, що жодного разу мені не вдалося переказувати цю історію вище 27-ого поверху, бо зазвичай вже на 6-ому мене обривав грубий голос: „ЗАДОВБАВ! ДАВАЙ ТРАХКАЙ ВЖЕ!”. Тож чим це закінчилося я не знаю.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Наша пісня гарна й нова, починаймо її знова

© Лисий Микита, 18-05-2006

Оргазм халвою не зіпсуєш

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© КОООООКА ЧЕРКАСЬКИЙ, 18-05-2006

То була сама дівчина

© М. Гоголь, 17-05-2006

А я знаю, хто то був

© Кока Черкаський, 05-05-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.77101707458496 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …