Туалет в дитячому садку. Підготовча група. Після обіду діти справляють потребу: хто де, хто яку… В кутку, підозріло склавши руки долонею до долоні і тримаючи їх поряд з обличчям, стоїть Петрик. Підходять Павлик і Дмитрик.
Павлик: Що ти лобиш?
Петрик: Молюся.
Павлик: Мама казала, шо це тлеба лобить до того, як поїв.
Петрик: Я тоді не встиг.
Павлик підходить ближче, впритул і починає кричати.
Павлик: Аааа!!! Він желе шоколадку!!!!
Дмитрик: Уа… Е!...
Петрик повертає замурзане обличчя до друзів.
Петрик: Це щоб я співав краще!
Павлик: Дай і мені!
Дмитрик: Уу, ее, іі…
Петрик: Не дам!
Павлик: Ну дай!..
Петрик: Не дам я тобі!
Дмитрик: Уа-а…
Павлик (ковтаючи слину): О, і Дмитлик теж хоче, але ти можеш дать тільки мені.
Дмитрик (стурбовано): Бля-аа… Уу…
Петрик: Ні, не дам, я сказав!
Павлик: Ну і не тлеба! Я дома поїм. Задіня-гавядіна, кусок шоколадіни, сольоний агулєц, на полу валяєцца, нікто єво ні єст. (дразниться пальцем біля носа).
Підходить Абраша з жовтим фломастером, який він вкрав в когось зі столу.
Абраша: Міняю на фломастег.
Петрик: О, давай! Мені жовтий і треба!
Хитрожопий Абраша ховає залишки шоколадки до кишені і виходить. За ним виходить Петрик, якому вже нічого не треба, і Дмитрик, тому що всі виходять.
Дія 2
Заняття в кабінеті логопеда. За столом, що прогинається під вагою стосів журналів «Соsmopolitain», сидить Даздраперма Сільвєстровна, логопед і жінка пишних форм. Вигляд в неї як раз відповідний до її професії: здоровенний рот, що може все говорить і робить дуже чітко, і все інше, що краще не бачити. Дуже ясно і зрозуміло те, що окрім цієї спеціальності, вона могла б працювати лише пугалом в городі поміж буряками і кукурудзою. Вона втомлена і задає тупі банальні питання, які вже всім набридли.
Даздраперма Сільвєстровна: Ким хто хоче стать, коли виросте? (Петрик тягне руку) Так, Петрик?
Петрик: Я – фоліст!
Даздраперма Сільвєстровна: Добре, молодчина. Тільки не фолістом, а солістом… Павлик, а ти?
Павлик: Гіталістом я буду.
Даздраперма Сільвєстровна: Гітар-ристом! Тр-реба пр-равильно говор-рити! Дмитрик, а тим ким хочеш стати у майбутньому?
Дмитрик: Га?
Даздраперма Сільвєстровна: Ну, ким хочеш стати, коли виростеш, станеш великим? Ось Петрик – співатиме, а Павлуша на гітарі гратиме, а ти що хочеш робити колись, коли виростеш?
Дмитрик: А, бля… (б`є себе в груди кулаком).
Даздраперма Сільвєстровна: Ким-ким?
Дмитрик: Хуй, ббе-е, тю! Ии-и!..
Даздраперма Сільвєстровна: Де ти вже таких слів нахапався?
Дмитрик (лізучи рукою в штани): Залу, па-па, бе-е, хуй, бля…
Петрик (здогадавшись): А! він хоче сказать, що буде басістом!..
Даздраперма Сільвєстровна: Шоб я таких слів більше не чула!
Дмитрик: Пу-бум! Ху… Ии-и…
Даздраперма Сільвєстровна: Абраша, а ти?
Абраша: А я буду їх пгодюсіговать.
Даздраперма Сільвєстровна: Ну, раз ви всі в майбутньому хочете стати музикантами, давайте вивчимо пісеньку, де треба правильно і гарно вимовляти всі слова. Значить так:
Їхав грека через рєку,
Бачить грека – в рєкє рак.
Сунув грека руку в рєку,
Рак за руку греку – цап!
Тепер по черзі всі повторюємо!
Петрик:
Їхав грека целез реку,
Бацить грека - а там рак.
Всунув грека руку в реку,
Рак за руку греку цап!
Даздраперма Сільвєстровна: Молодець!
Павлик:
Єхав глєка челєз лєку,
Баче глєка – в лєкє лак.
Усунув глєка луку в лєку,
Лак за луку глєку хап!
Даздраперма Сільвєстровна: Ну, трошки не так, але, загалом, непогано. Дмитрику, твоя черга!
Абраша:
Єхал ггєка чєгєз гєку,
Відіт ггєка – в гєкє гак.
Сунул ггєка гуку в гєку –
Вот дугак!
Всі дружно гигочуть і встають з своїх стільців.
Дія 3
Дитячий майданчик біля дитсадка. Всі діти граються в пісочницях, загрібаючи пісок як посцявші коти. Деякі пиздять один одного совочками по морді, а ногами – по нирках. Видно, що додаткові заняття по чжиу-джитсу не пройшли даремно. В декого чорний пояс, в декого жовті труси… на голові. Всі дуже задоволені. За обдертим кущем щось ворушиться. Це Дмитрик знайомиться з новою іграшкою – гумовим шимпанзе з відкритим ротом. Вони дуже схожі і підходять один одному. З дверей виходить Надія Василівна – завідуюча і вихователь. Вона помічає рух за кущем і з цікавості підходить ближче. Дмитрик старається з усіх сил ввіпхнути свого цвіркуна мавпі до рота, але цьому заважає банан, який вона тримає біля пащі. Тому Дмитрик бере його до рота, міцно стискаючи гнилими молочними зубами і продовжує запихати свій прищ в нещасну тварину.
Надія Василівна: Святі угодники! Шо ти робиш!!...
Дмитрик (мичить з бананом в роті): Буу-уу…
Надія Василівна починає шльопати Дмитрика по задниці, від того той вищить, але своє діло не полишає. Надія Василівна б`є ще сильніше, Дмитрик верещить ще голосніше. За огорожею люди зупиняються і спостерігають за цим процесом, яка більше схожа на збочену сцену із педофільського порнофільму, ніж на виховний процес.
Паралельно до огорожі ходить взад-вперед Абраша і за цукерки пропонує розказати охочим «всю правду» про інцидент.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design