Сьогодні мені наснилась казка. У ній був ти. Запитаєш чому ж тоді казка? Бо ти ніколи не був справжнім, як і моє кохання до тебе. Я сама тебе вигадала, сама видумала ті часи, в яких нам було добре, сама ж і порву аркуш, на якому все написано.
Всі кажуть, що я – божевільна, що живу у власному ілюзорному світі. А мені чесно-кажучи до лампочки. (стоп, а чому саме до лампочки? Все життя цікавило, чим же ця річ завинила перед людством? Пояснення приходить лиш одне – на неї злітаються комарі. Ні, ну серйозно, чому кажуть саме «мені все до лампочки», чому не «до розетки», «кабеля», чи що там ще є, в тій дурнуватій електриці (фаза і нуль, здається), ніколи не дружила з фізикою, як в принципі і вона зі мною. Ні, не хочу лампочку ображати, за що? Тому буду писати – мені всерівно).
Ой… дійсно.. Бачиш як буває… почала про тебе, а звелося до лампочки. Правий був мій ректор на парах з філософії, кажучи що все в цьому житті взаємопов’язане. От ти коли набудь здогадувався, що маєш якийсь зв'язок з лампочкою? Ні? Бачиш, а виявляється маєш…
Так от, я про казку. Чи ні?.. Не важливо. Знаєш, я навіть не пам’ятаю коли саме тебе вигадала і з чого це все почалось. Чи то мені було надто самотньо, чи я побачила тебе уві сні і вирішила перенести у реальність. Так, так, напевне саме уві сні. Ти ж іще не знаєш, що я живу у двох світах. ТАМ і ТУТ, і боюсь, що навіть не здогадуюсь який з них реальний. Хотілося б вірити що то, у якому живеш ти…. Мій уявний коханий.
УПС… уявляєш, я щойно бачила себе. Якісь ідіоти прив’язали мене до ліжка і везуть. Куди? Кажуть, що туди, де мені буде добре. Але вони брешуть. Добре мені лише з тобою. Але оскільки ти моя вигадка, то добре мені не буде, бо ж тебе не існує.
Двері… Я їх вже бачила, але з іншої сторони… напис: «ПСИХІАТРІЯ».
Що я тут роблю??? Милий, а ти будеш провідувати мене у снах і приносити апельсини? Питаєш чому саме апельсини? Не знаю… просто вони в мене асоціюються з лікарнями. Просто їх, приносять ті, що приходять, тим що лежать. Певне вони (ті, що приходять), думають що ті, що лежать їх люблять, або самі їх люблять, або їм все рівно, або…
А по-суті, я знов не про те.
То ти приноситимеш мені апельсини?
А ще, я пам’ятаю наших дітей. Вони були такі ж непосидючі як я, і мали твої очі… Ой, ні, про що це я… Це було у іншому житті. То був не ти, а інший – чужа вигадка. І там була не я, а чужа жінка. Вона була щасливою. Вона мала чоловіка і чудових діток…
А я маю… що я маю? Лише сон і вигадку.
Знову бачу себе. Мене перекладають на щось холодне і накривають з головою ковдрою… вона не гріє. Засовують у якийсь ящик… Колись, я так само робила з ляльками. А ще, я мріяла, щоб у них були крила. Ось так, як зараз у мене.
Де ж твої апельсини, любий?
Ой, вибач, забула. Тебе ж НЕІСНУЄ!!!
Мене поклали у труну. Дощ стукає по кришці… А навколо лише копачі і священник. Ти навіть не прийшов на мої похорони… Ну що ж, тоді бувай.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design