Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 11623, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.197.116.176')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Не йдіть

© Роман RemiK Котик, 29-09-2008
Ні-ні, ви не подумайте, я не жаліюсь. Просто цей дощ, розумієте? Я не песиміст і не невротик. Хоча у них є звіт, що обґрунтовано вам доведе протилежне. З висновками експертів. З аналізами. З печатками. Там три печатки. Цілих три.  
А цей дощ. Він йде. Постійно. Розумієте? І чого йому від мене треба?
Лише не кажіть лікарям про дощ. Мені знову дадуть білі пігулки і я втрачу ще місяць свого життя. А я не хочу, бо й так не пам’ятаю скільки я тут років.  Три? П’ять? Не знаю.
А цей дощ... Саме зараз, коли мені й так  зле. Не зупиняється – сміється. Я  вже не сплю, хоча роблю вигляд. Якщо вони помітять. Знову уколи. Краще, щоб не помітили.
Скоріш за все я не вийду. Є спеціальні норми. Мені вже казали. Та я не жаліюся – просто хочеться піти. Ви не кажіть їм  – ізолюють, назначать уколи чи струм. Не знаю, що гірше.
А ще цей дощ. Зупиніться, заждіть. Я вже місяць не спілкувався з жодною людиною. Ви помітили? Я сказав Людиною.
Не відпустять. Я просив. Кажу, поїду кудись далеко-далеко, щоб людей поменше. Та вони твердять – не можна. В них там звіт – небезпечний я. І ще той дощ.
Я кажу їм, дайте мені нормально жити. Мені хочеться волі. Та вони посилаються на норми і вказівки керівництва. Ні, все правильно. Якщо всіх випускати, то Там буде як Тут.
Та я б просто хотів нормально жити. Як колись.
А ще цей дощ. Я не жаліюсь. Не йдіть. Главний коллектор Украины читать тут



Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

правдоподібно

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© В:тал:й, 12-10-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 3.1383109092712 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …