Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50998
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 11322, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.147.104.248')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Синя речовина

© Оля Биндас, 09-09-2008
Я закриваю очі, бачу синю речовину, синя речовина вливається в мій мозок , перетікає через мої вуха, ніс, засмоктуються кожною судинкою мого тіла, з’їдає всю сутність.
Тепер мене нема, я залишилась в невагомості, залишила думки і міркування.
Проходить час ....Ця секунда для мене триває вічність, кожна із молекул мого тіла живе окремо. Я більше не бачу її. Я більше не бачу його. Синя речовина зжерла мене, вона злилась із червоною і перетворилась у фіолетову, тепер мені все фіолетово, тепер я вільна. Моя поверхня, аура мого тіла - брудна, мені потрібно очистити її, я залишаю її тут, вам, беру собі лише фіолетову речовину, мені вистачить, мені достатньо. Тепер я з’єднаюсь із безмежним потоком фіолетової речовини. Світлодіоди проникають крізь мої думки, що залишились десь там – в безмежності. Де закінчується безмежність? Безмежність закінчується там, де починається все, що має початок, все до чого має причетність матеріальна сутність, присутність з’їдала мене, тепер мене нема ніде і я є всюди. Чи було мені важко зробити це? Ні, я й не пам’ятаю як це сталось, я просто закрила очі і все, але це ненадовго, пройде  8 людських годин і все знову повернеться, все почнеться спочатку. Ця боротьба триває вічно, не знаю де я залишусь -  там чи тут, але одне знаю точно, що між цими паралелями існує зв’язок, він має синювате забарвлення, він має назву і навіть смак і скільки буде тривати людство , стільки буде відчувати синю речовину.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Андрій Бачинський, 10-09-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.71746206283569 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …