Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50987
Рецензій: 95731

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 11244, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.137.192.3')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Лічильник

© Оля Биндас, 02-09-2008
Я відчуваю як вона дихає мені в спину. Кожен подих, кожен рух, навіть кліпання її очей. ЇЇ думки влазять в мої, а мої в її голову. Вона без кінця щось говорить і говорить, а я вдаю, що слухаю і періодично киваю головою. Хоча я ті історії вже давно чула, кожна з них сниться мені в страшних снах.
О, як це важко сидіти і дочікувати кожну секунду, поки вона піде.. Кожна мить – здається вічністю, коли в тебе за спиною такий шакал. ЇЇ пильне око  вистежує все що я роблю, все чим я дихаю, скільки ложок цукру я поклала собі до чаю, скільки туалетного паперу використала в туалеті, скільки повітря поглинає мій ніс, а чи не забагато? Скільки печень я з’їла сьогодні зранку. Так, так.. там стоїть лічильник.
Кожна її дія доводить мене до нервового зриву. То вона їсть якісь цукерки і чвакає своєю вставною щелепою або без перестанку чухає руку, ніби в неї короста. А це періодичне стукання капців..., які вона нещодавно купила на “гумі”. Маю щастя, коли вона хоч на хвильку закуняє, хоч тоді відпочиваю від її позитивно – нещирих думок. Втомилась я від цього безкінечного вихваляння себе: “ А як я працювала...., то до мене звертались всі .., я знала те і се...такі туфлі в мене до цієї сумочки ......, а такі до тієї..” А ці постійні діареї, кожен день знаю, яку вона клізму робила вчора і скільки раз.. Не подумайте, що я злючка, просто втомилась від цього. Не люблю підлих і нещирих людей, котрі в очі тобі сміються , а в найважливіший момент підводять і обливають багнюкою. Напевно варто було б сказати це все їй в очі, але.. нам ще стільки часу сидіти тут разом, не знаю чи витримає вона такий образ себе із моєї сторони.
День закінчується завжди одними і тими ж словами : “ Все я побігла на тролік, бо потім перерва і не хочу чекати” .Парадокс. Чому так складається наше життя? Тих кого любим- бачимо рідко, а тих на кого у нас алергія – кожен день. Може це тільки у мене так

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© , 03-09-2008

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Андрій Бачинський, 03-09-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.76830887794495 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …