Доброго дня, шановні гаківці! Ось і наближається осінь, а це означає, що незабаром – найбільший український книжковий форум, який буде проходити з 11 по 14 вересня у Львові.
1. Видаництво “Зелений Пес” на цьому форумі буде проводити імпровізований літературний марафон, і у неділю, 14 вересня, нам, тобто сайту “Гоголівська академія”,
відведені 2 години для гаківських читань -
з 12-00 до 14-00
на подвір'ї палацу Потоцьких, зліва біля сходів - там буде стояти щось на кшталт рибальського куреня і висіти наш банер.
Це гарний привід зібратись, почути і побачити один одного. Тому – починаємо зголошуватись! Час виступу буде залежати від кількості бажаючих (приблизно – 5 хвилин). Теми – найкраще з вашого доробку. Записуватись краще онлайн під цим постом, або на скриньку редактора. Запрошуються усі, дуже хотілося б побачити як сторожилів, так і нових учасників. Окремо запрошую феєричного Владюшу Бар–Кончалабу представити свою книжку–проект (поки без самої книжки:)
2. Наша акція–презентація нової версії сайту та "Читання по скайпу" в рамках Літфесту за участі
Ванда Нова - Wanda Nova (Львів), Тарас В’єнц (Львів), Анна Рибалка – Silverwolf (Львів), Микола Шпаковський (Тернопіль), Тед Лещак (Львів), Вікторія Левицька – Vita (Київ), Ірина Дементьєва (Львів), Андрій Деревенко – andryj d.m.(Львів), Володимир-Вакуленко-К. (Львів), Мар’яна Максим’як (Львів).
+BONUS - двоє (поки) віртуальних авторів!!!
відбудеться цього ж дня, 14 вересня
з 19:00 до 20:30,
Театр «Воскресіння»,
пл. ген. Григоренка, 5,
чорна зала
Запрошуються усі - слухати, читати, занайомитись!
Тобто – після денної акції ніхто не розбігається, усі організовано чекають вечора і тулять до театру "Воскресіння". Хто не матиме змоги зустрітися з нами вдень - приєднуються ввечері і навпаки.
Чому потрібно їхати на Львівський форум (для тих, хто ще там не був) і брати участь у гаківських читаннях (для тих, хто вперше збирається):
1. Це найглобальніший український літературний ярмарок та літературний фестиваль;
2. Це можливість побачити прекрасне і гостинне місто Львів, перетворене на літературний Вавилон;
3. Це можливість нам як спільноті, розпорошеній не лише по різних містах, а й по різних країнах, зібратись;
4. Це можливість представити власний доробок не лише віртуальній, але й реальній публіці;
5. Це можливість побачити “любімаго рєдактора”, тобто мене, і нарешті особисто висловити все те, що наболіло. Спитати, наприклад, “де були очі!” або про альманах.
6. Це можливість побачити наживо “гаківських авторитетів” (які, сподіваюсь, будуть) і дізнатись, хто усі ці люди, і за що роздаються блямбочки.
7. Ну, і це буде можливість поговорити про нас, наше сьогодення і майбутнє, уособлене у тому числі новою версією сайту, в яку особисто я продовжую вірити, чого і вам бажаю.
Ще раз підкреслюю, що запрошуються усі, тому, будь ласка, плануйте, зголошуйтесь, приїздіть, буду дуже раду усіх бачити!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design