Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 11059, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.133.79.70')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

1216104183

© Євген Губарені, 18-08-2008
  Життя починає бути схоже на якесь дурнувате кіно, чи на якусь довжелезну книжку з розфарбовками. Дім – студія – пленер – студія – інша студія... Куди я скочуюсь, чи може закочуюсь, наче каменюку на гору?
  - Дзень добжи, можу я поговорити з панем Генеральним Консулем?
  - Юж...
  Такий от дуже неадекватний елемент Юджін Бреінгау що бояться мені давати постійну візу. Пся крев. Ну і що я такого страшного там наробив їм минулого разу? Зняв цицьки необачної першої леді, так хіба за це чоботом по морді бити треба і візові дні цідити, наче комарину цівку по півроку...
  15 днів... Всього півмісяця після півроку задрочування пана Генерального Консула. З наголосом на „у”.
  - Цо не є бардзо добже, віза тилько на пентнешцєть днів, цо унеможливлює нашу працє!...
  Ага, відкрив істину. В сраці нога, коротше. Доведеться їхнім дівкам по швидше рухатись і щоб у них голова не боліла. Бо на зйомку завжди час в рамки утиснуть, навіть цих п’ятнадцяти днів, а от аби ще за новою першою леді пополювати...
  „Я куплю собі Лєксус новий в целофані...”
  - Га? Де я?... – такий роздупляж з ранку притаманний деяким Санькам та Ванькам.
  - Вставай, Лохматий, кажу. Негри давно вже на плантаціях, а ти тут дупою мій диван чавиш. – Хоча своєю анорексичною дупою він не те що диван, і суницю не розчавить.
  - Ща, ще трохи здрі-мну, і бу-ду тобі шаааа-рик надувати.
  От, небога, ні дому, ні машини в нього нема, один тільки мій диван. Сирота Казанська, прямо.
  - Чуєш, Лохмач, - кажу вже я коли той запиває свою першу цигарку капучіно „амаретто”, - я завжди знав, що в тебе збоченські смаки, але якого біса ти не поїхав до себе додому а припхався оце до мене о третій ночі спати на тафту для натюрмортів?
  - Та ми погризлись трохи, – от вам і відповідь, дітки, - і я в гарячці сказав, що піду по дівках.
  - Так чо’ ти мені одну не прихватив, якщо все одно сюди приперся?
Сказати то він міг, що по дівках піде, але ті погрози завжди в нього були, наче стрільба холостими з Калаша. Не може він без своєї Анюти-карі-очі, ну може що дня два-три.
  - Вань-о, приводь її до мене, влаштую вам „весільну” зйомку.
  - В стилі Playboy?
  - Ні, в моєму стилі, не такому гламурно-порнографічному, як у них...
  А далі „каждий па сваім адрєсам”, він за край світу для квітами для своєї кароокої квітоньки, а мені забирати візу (я-мама-африкаааа, мені її таки дали?!) і небом на Warszawa... Голі-дівки-голі-дівки-голі-дівки-голі-дівки мені вже навіть не сняться. Десь після другого року роботи навіть ерекція не виникає, коли на них на роботі дивишся, ну майже ніколи не виникає... Дивно, як вони ревнують одна одну поза майданчиком, хоча я їм нічого не обіцяю. Після неї не обіцяю, після Даші.
  Якось я розповім про неї, але це вже після того, як повернусь...
  Життя стає схоже на якусь дурнувату книжку, розписану по главах.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© elfiyka, 21-08-2008

Назви розшифрувати не вдалося

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Галина Михайловська, 19-08-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.96886396408081 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …