Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 11055, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.196.114.118')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

1215933617

© Євген Губарені, 17-08-2008
1215933617
  - Не люблю білявок.
  - Ти просто не вмієш їх готувати...- Мене вже відверто почало тоншити від цього нескінченого гону на тупих білявок та стогону, якііі вони всі тупііі... І серед рудо-сіро-чорно-фіолетових повно ляльок.
  - Годувати?
  Пиво сьогодні, наче бальзам на розпечену душу. „Чи то місто є, чи велика піч?”, чи я там Красноокий співа. Таки його правда...
  - Ні, саме готувати, Гриш. Білявка, то одне з найсмачніших страв, її лише сирою не треба вживати, бо до такого отруєння, як у тебе, призвести може.
  А таки призводило і у мене... Так гірко на душі становиться в такі моменти, коли згадка приходить, наче всі нерви в один кавалок у горлі скручуються. Доводиться подвійною порцією пива горло змочувати.
  - Як ти п’єш те своє безалкогольне?
  - Через трубочку. Нормально п’ю, як усі люди, хіба не видно? Мені сьогодні ще на роботу, білявок знімати, - дивно, ніякої реакції на контрольне слово, - не дуже люблю на автопілоті з технікою працювати.
  Це так цікаво – споглядати через об’єктив камери за дівчиною в костюмі Єви, коли вона не знає, на що саме в цей момент ти дивишся і наскільки близько, чи далеко. Спершу лякаються, всі лякаються... Дивляться то на тебе, то на асистентку дикими переляканими очиськами, наче цнотливий їжачок в першу шлюбну ніч. Власне для них то також в певному сенсі перша шлюбна.
  Цнотливий їжачок тим часом допив свій ячмінний напій і жбурнув пляшку кудись в кущі, ледь не вбивши нею чергового ботлхантера. Ховаються, бояться нас вже...
  - От, халєра, вже спізнюсь. Все, бувай здоровий і щасливий!
  І тобі тим самим та по тому ж місцю... Хто до кого на побачення. Я до своєї коханої чорненької, він - до чергової білявки, котрих так не любить і про яких плакався мені щойно. Вже скоро лунка на лобі буде від грабель, а все одно в ті самі коноплі.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

сповідь Альфа

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Оксана Яблонська, sevama, 18-08-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.66313004493713 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …