Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51003
Рецензій: 95748

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 10918, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.133.119.66')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Привіт, я Христя, а звати мене Антон!

© Оля Биндас, 07-08-2008
Моя подруга, звати її Катя,  дуже сором’язлива дівчина. Не знаю чому, але коли вона бачить хлопця, то аж колінка починають труситися. Карі очі, стильна зачіска, смуглястий колір шкіри, ямочки на щічках, хороша статура, - здається все в порядку, правда? Проте, Каті здавалось все навпаки: “У мене все не так, я товста і очі страшні і темні, як у смерті, а ті ямеги на щоках, віддала б дуже багато аби тільки позбутися їх. Скільки я її не переконувала – нічого не вдавалося і про знайомство з хлопцями не могло йти мови. А коли я намагалась влаштувати їй зустріч з “другом друга”, то дівчина наперекір відмовлялась.
-     Як я піду туди? А якщо я не сподобаюсь йому, а якщо він мені, якщо в мене мову, як завжди, відніме. А якщо..... – казала моя подруга емоційно махаючи своїми рученятами.
Тих “якщо” завжди було безліч. Ну а навіщо, як вона не хоче? - подумаєте ви. Але ж таки все якраз навпаки, Катя частенько в одкровенні розповідала, що їй дуже хочеться мати поруч надійну і кохану людину, яка б любила її  такою яка вона є, не вимагаючи змінитись, але страх не сподобатися блокував всі її мрії щодо “принца” і Катя “морозилась”.
Ідея визріла мені в суботу ввечері. Я сиділа в неті, читаючи якусь цікавеньку статтю. На сторінці блимала рекламка про сайт знайомств, на якому можна знайти собі достойну пару. Ну думаю все, Катя не відмажешся, кину її фото і анкету туди, вона побачить скільки уваги проявить до неї сильна половина людства і я буду мати спокій і вона знайде розвагу, може й хлопця в додачу.
Наступного дня, коли подруга завітала до мене в гості на неї вже чекала лекція про славнозвісний сайт. Вмовляти прийшлося довго, але все ж вдалося. Після 2 години моїх незаперечних фактів про корисність такої розваги  Катя погодилась.
Ми заповнили анкету, відповіли на безліч запитань, розмістили найкраще на думку Каті фото і взялися чекати. За перших 5 хвилин нічого такого не траплялося, але потім повідомлення йшли і йшли. Врешті, коли ми відповіли на 25 „Привіт”, 35 „Як справи?” і ще багато подібного, то натрапили на одну дуже дивну особу. Її було звати Христя. Ми з подругою здивувались, адже в анкеті було чітко вказано, що Катя шукає хлопця, проте повідомлення від Христі надходили і надходили. Христя писала, що її звати Антон і він  тут шифрується, щоб знайомі не побачили його і на роботі не примітили. Антон, чи то Христя, писав Каті цікаві повідомлення романтичного змісту, як він хоче її побачити , як закохався з першого погляду, що лічить дні до зустрічі. Видно було, як в очах подруги загорілась іскорка цікавості і захоплення цим дивним юнаком, проте було одне “АЛЕ” і дуже велике: на прохання Каті надіслати своє фото, Антон відписав, що немає зараз в наявності  фотографії і що при зустрічі вона не пошкодує, що витратила свій час, бо він високий блондин, з карими очима і красивою доброю посмішкою.
– Та ладно.. – казала Катя, – ризикну! А якшо він моя друга половинка? Так запав мені до душі, треба спробувати, ти ж сама казала. – переконувала мене подруга.
Катя змінювалась на очах, було помітно, як її сором’язливість кудись зникла і про свої вади вона говорила менше. Ну думаю все, тепер точно проблем з знайомствами не буде, он який в нас арсенал бажаючих вистроївся, купу Іванів, Андріїв, Олегів, Юр, а ще арабів... до кольору до вибору - хоч греблю гати.
День зустрічі настав. Катя причепурилась, красиво одягнулась, сходила в салон краси і почепчикувала на назначену місцину, красень мав тримати в руках букет жовтих троянд, які так любила моя подруга.
Я вже десять раз перехрестилась, що така гарна думка в голову прийшла. На годиннику за сьому,  Каті ще не було. Щоб не нудьгувати  я  взяла в прокаті якусь типову американську комедію і прийнялась за поїдання своєї вечері.
Чую в двері дзвінок. І так завжди тільки починаю щось їсти, то відразу хтось відволікає , а потім доїдай ту холодну страву  і розігрівати не охота!
В дверях стояла Катя, вся в сльозах . Помітно було, що вона бігла до мене, бо волосся ротріпане і взуття в болоті. Рассказываю настоящую историю. Я всегда боялся онлайн казино, там всегда есть шанс просадить все деньги. Но после легализации онлайн казино в Украине, я все же решил попробовать и выбррал онлайн казино Pin-Up . Тут все довольно прозрачно, это меня радует - быстрая регистрация, большой выбор оплат, включая Вебмани. А еще тут - постоянные бонусы от казино Pin-Up Casino.
-     Що сталося? Він виявився маніяком? Чому ти мовчиш.
-     Дівчина схлипувала, не могла вимовити слова.
-     Він тебе образив?
-     Н.н.ні – крізь сльози казала подруга.
-     А що тоді? Чому ти плачеш? Він був не гарний?
-     Гарний!
-     Тоді чого ж ти плачеш?
-     Бо я нерешті ЗАКОХАЛАСЬ!!!






Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

серіали

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© В:тал:й, 08-08-2008

Христя, яку звати Антон)))

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© , 08-08-2008

[ Без назви ]

© дер, 07-08-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.3970251083374 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …