Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50996
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 10880, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.157.186')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Блиск за 15 грн чи евакуатор за 250?

© Оля Биндас, 04-08-2008
Якось то треба було мені з’їздити на наш базар. Бо підводка сі скінчила, та й блиску для губ нема. А я з неблискучими губами ходити не буду! Та й поїхалисьмо. А  то все є -  біля нашого ринку нема де поставити машину. Але ми знайшли котресь місце. Во, тай пішли ми з Петром, вибирати мені той блиск. Народу купа, кожен йде то з пиріжком, то з чебуреком. Смалець скапує, як з тих чебуреків, так і з тих людей, шо їх їдять. О, вроді бачу там котрась стоїть з мальовидлом.
-     Пані, маєте блиска для вардзулів?
-     Та, маю звичайно – сказала жіночка мимоволі допиваючи каву і доїдаючи свою порцію ринкового пиріжка.
-     І шо, може навіть підводку „робі роуз” маєте?
-     Угу.
-     О, ну то файно, давайте – сказала я, простягуючи 20 гривнів.
Вот. Ну менше з тим. Купили ми то шо намірили, і  чимдуж до машини. Приходим, дивимось машини нема.
-     Хм , кажу я до Петра, може то ми не тута примістились? (бо то таке, думаю, сонце в голову світить, всяке буває)
-     Та як не тут, а де? Я точно пам’ятаю шо тутка.
-     Ну давай людей сі спитаєм, хтось же мусів видіти як крали.
-     Ну давай!
Скільки ми не ходили з моїм мужем – ніяк не могли добитись якоїсь конкретної відповіді. Якась жіночка вусата, продаючи лівчики і труси, коли ми спитались  її, чи не бачила тут пежо партнер білого кольору,  почала кричати: “Тікайте , а то і вас заберуть, бо тут таких випадків багато, то люди пропадают, то машини. Бійтеся вони вже йдуть!”. Вже ми обходили всі довколишні місця , та й всьо думаєм то тре в міліцію дзвонити. Аж дивимось шось стирчить з під капця, папірчик приклеєний якийсь . Я беру в руки той обліплений болотом папірець. І, о, ужас! Бачу, а на ньому пише: “ машину Пежо партнер АН 1223 забрав евакуатор, звертайтеся за довідками по телефону 22-33-56”. Шо ми пережили за тих пару хвилин, чи думали ті безсовісні евакуаторщики, який стрес ми перенесем. О так: опляя – і нема машини. Подумаєш скільки там того, була машина – нема машини. Шей додумались залишити клаптик якогось паперу недогриженого з своїми координати і повідомленням.
Коли ми дзвонили, то нам сказали , що машину можна забрати протягом години і шо  вони закриваються скоріше, бо то нинька неділя і день скорочений. А перебування тої машини там буде коштувати чималі гроші! О, забула сказати, ті евакуаторщики замутили не поганий бізнес такий, бо за кожну машину власник шей мав заплатити 250 грн. То ж треба таке!
Довго ми звичайно шукали транспорт, шоб добратись, і ту адресу, яка знаходилась на кудикіній горі, але все ж найшли.
Коли ж приїхали то побачили, що не одні ми такі були. Всі машини привезені евакуаторщиками вистроїлись в ряд, а пузаті хлопці, тільки руки потирали, коли виїжджали на новий об’єкт і як вовк з “Ну пагаді “ збирали ті машини , пакували та відвозили в машинячу тюрму. Вот так вот. О то на другий раз буду знати, шо на базарі блисків не тре купувати!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Бандитам - машинячі тюрми!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Віталій Дерех, 05-08-2008

я вам так скажу - то вони спіціально

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© koka cherkaskij, 05-08-2008

[ Без назви ]

© Sergiy, 05-08-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73277521133423 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …