Воронін перехопив м’яч у Дзамброти, прорвався по флангу і навісив шкіряну кулю у центр штрафного майданчика. Захисники збірної Італії вибили її в аут.
- От блін!
Василь нервово тарабанив по клавіатурі. Йшли заключні хвилини півфінального матчу Кубка світу з футболу.
Із сусідньої кімнати долинали звуки телевізора. Транслювали прямий ефір з якогось дійства, яке мало цікавило хлопця, більше його інтересував спецвипуск спортивних новин, котрий мав початися опісля тої нудоти.
Він прикипів до монітора і завзято грав у комп’ютерну забавку.
- Цей експеримент має покласти початок новій епосі в історії нашої цивілізації, - бубнів якийсь розумник, напевно професор чи академік. Василь лише краєм вуха дослухався до промови, ловив її клаптики. - … нове слово у науці… ми піонери в розвитку цих технологій у світі… зараз ви станете свідками експерименту… вперше ми спробуємо матеріалізувати думку в матерію… ось ця новітня розробка, перетворювач думки, що за моєю спиною…використано величезні матеріальні, енергетичні та людські ресурси…піддослідний думатиме про те, щоб у тій склянці появилася вода…
Гусєв, тим часом, пройшов правим флангом і віддав пас на Шевченка. Той завдав удару по воротах кіпера італійців Буффона. Поруч зі стійкою!
- Йолки-палки! Був би ти зараз тут, Шева, я б тобі показав, як треба бальон копати! Чорт забирай!
Екран монітора погас і з німим зачудуванням дивився на Василя. Тишина панувала і в сусідній кімнаті. Якогось дідька лисого пропала електрика!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design