Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2687
Творів: 51102
Рецензій: 95810

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 10754, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.15.222.195')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Бульбашки в калюжі поволі розчиняються

© Ayanami, 26-07-2008
В неї було багато намірів, багато сподівань. Вони не давали їй відпочити. Лише виконуючи задумане, вона відпочивала, по-справжньому відпочивала, навіть, була щасливою. Багато намірів… Але час плинув швидко. Його не зупинити. На якусь коротку мить їй вдалось зупинити « Його Величність Час», в усякому разі вона так думала, - а це вже щось. Але, незабаром, стрілки годинника знову починали невтомно бігати по колу, немов білка в колесі. «Час, зупинись!» - ні, він не почує, не схоче.
  Хтось думає, що час не має над ним влади. Можливо. А дехто намагається штучно його зупинити. Дехто точно знає, що годинник в хаті має бути беззвучним, німим… Дякуючи науково-технічному прогресу, цей «дехто» замінить усі годинники на електронні. Це ж вихід! Він не буде чути швидкоплинність часу ані вдень, ані вночі! Особливо вночі ( бо це не дає йому спати, душить) Ні! Він відгородиться від цілого світу, від цього почуття, що треба спішити жити! Він зостанеться у спокої, який іноді заповняє все нутро рікою безтурботного релаксу. І він відпочине. Від усього відпочине. Та чи надовго?.. Можливо дзеркало теж збреше, дивлячись йому  у вічі: не покаже жодних змін. Справді, а чому воно має бути крайнім? Зазирне у вікно – та природі він просто не повірить. Звісно ж не повірить, вона ж така мінлива. Аті пори року, - одне й те саме: сонце, дощ, сніг… ну і вітер. А що вітер?  Що він принесе доброго чи злого? Нехай бавиться десь інде.
  Дощ іде. Каплі дзвінко відстрибують від шиферного даху, зливаючись у якусь дивну пісню. Бульбашки у калюжі поволі розчиняються. А час не зупиниться. Не зупиниться доти, доки не отримає останньої вказівки з неба.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.89112997055054 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …