Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 1068, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.227.161.132')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Й ЛИШЕ ДВАНАДЦЯТИЙ ГРАВЕЦЬ У ФОРМІ…

© Савур (а був колись Халва), 20-04-2006
Ну ось, нарешті, долчекався. Зараз зручно вмощуся на дивані і нехай спробує мене хто поторбувати протягом наступних дев"яноста хвилин. Агов, панове близькі і родичі відійдіть будь ласка від телеекрану. Дякую.

Тільки матч розпочався, як дзвонить цей телефон - сьогодні, що п"ятниця 13! Хай дзвонить, не буду підходити, хочу нормально подивитись матч. Як хто хоче нехай зніме слухавку, або краще розіб"є його. Мені телефонували із страхової компанії?! Зачекайте, наші атакують. Яка стрімка атака і ГОЛ-Л-Л!!! Браво! Молодці хлопці, молодці! Так тримати! Метеорит влучив у мою машину і я не отримаю страховки, бо моя машина не була застрахована на випадок влучання в неї метеориту. Чудово, молодці! Нарешті не треба більше буде постійно ремонтувати той металобрухт і красти запчастини до неї. Чудово, молодці, молодці! А ще ж вона скільки палива витрачала. Просто блискуче! І не треба буде витрачати гроші на хабарі працівникам ДАІ. Молодці! Молодці! Ізнов телефон дзвонить. Не буду брати ту слухавку, наші ж знов на вістрі атаки. Двонили і сказали, що сусіда збила машина?! От біда! Яж з ним на пляшку пива поспорив, що мої переможуть. Залишусь без пива, наступного разу як буду спорити буду вимагати, щоб одразу вносились відповідні зміни до заповіту: "В разі моєї смерті прошу ніякого майна рідним не роздовати поки сусіду не отримає пляшку пива на яку ми з ним посорили." А як же активно хлопці атакують, жаль сусіда, дуже жаль. О , яка контратака! Знов той телефон, бий, бий, та добий те ж хто-небудь. Не забили. Може й добре, що сусіда задавило. А тоб сміявся та висталяв на показ свого єдиного зуба і казав, що так не забивають тільки... треба буде піти до церкви і поставити водієві, що його задавив свічку. Обов"язково треба буде сходити до церкви і поставити свічку.

Та чого той суддя не свистить, нашим футболістам вже давно слід йти на перерву, бо відіграли минуло цілих пів години як розпочався матч, а вони втомилися і суперники їх притисли. Трохи не пропустили. І чому б йому не свиснути, нехай хлопці підуть в роздягальну на чверть години раніше... контратака, форвард падає на підступах до штрафного майданчика… суддя назначає пенальті і це нічого, що в штрафному майданчику була тільки чудового зачіска форварда, підстриженого під нуль. Молодець - суддя! Молодці хлопці. А може той метеорит знаком був, що виграють хлопці. Який прекрасний метеорит, який чудовий знак. То я згоден цілий автопарк тримати хай ті метеорити падають на ті машини, я не проти. Як все чудово.

Тільки другий тайм розпочався, а вони вже перевагу в рахунку втратили. Нічого вони нам гол, ми їм - 2, вони - 2, ми - 4. 4 хвилини минуло, а вони третього м"яча пропускають. Прикро, дуже прикро. Знов дзвонили. Сусіда не насмерть задовило, трохи полежить і оклигається. А тоді прийде і буде сміятися і казати: "Ну що напився пива, а я казав не виграють твої!", буде сміятися і показувати совго жовтого зуба. Хто в таку лиху годину надумав телефонувати? Кажуть я виграв в лотерею цілий міліон. Яка лотерея, я пляшку пива програв. Ну нічого, зачекаємо на матч реванш, може тоді буде привід для радощів - звільнять з роботи, чи згорить квартира!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

формат, формат;)))

© редакція, 21-06-2006

Не формат???

© halva, 21-06-2006

Рідкісний жанр

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© М. Гоголь, 20-04-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0242710113525 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …