— Існування припиняє існувати, коли вставання перестає вставати остаточно. Тоді відбувається злам матеріально частотного діапазону, і слизь, з якої все почаалось і все закінчиться розчиняється у повітрі...
— Слизь? Хто вона?
— Слизь це та сама, через яку народилося існування. Існування ж припиняє існувати, коли вставання перестає вставати остаточно. Тоді відбувається злам матеріально частотного діапазону, і слизь, з якоъ все почаалось і все закінчиться розчиняється у повітрі...
— Невже це вона!? Вона заставила Браму Калхана виблювати своє єство???
— Вона! Вона! Вона слизь! вона Калхана заставила танцювати кулястого танцю, і перебила добро на копірку невірності. Перебила існування добра. Існування, яке припиняє існувати, коли вставання перестає вставати остаточно. Тоді відбувається злам матеріально частотного діапазону, і слизь, з якої все почаалось і все закінчиться зачиняється у повітрі...
— Зачиняється? ти казав розчиняється?
— Розчиняння проходить у зачиненому стані...слова у цьому виападку тотожні. Зачиняння процес замкнутий, і в момент коли відбувається розмикання процесу зачиняння проходить швидке вивільнення величезної кількості енергії - вибух. Існування цього вибуху припиняє існувати, коли вставання перестає вставати остаточно. Тоді відбувається злам матеріально частотного діапазону, і слизь, з якої все почалось і все закінчиться розчиняється у повітрі...
...Чується думка третього, не та...інша...протилежна...негативно скептично налаштована.
— Циклічні маячні розлади...шизотопна реакція...симптоми відповідають F 20...
— Тут треба дії! дії що викличе руйнування молекул! Наносвітів! Їх існування припиняє існувати, коли вставання перестає вставати остаточно. Тоді відбувається злам матеріально частотного діапазону, і слизь, з якої все почалось і все закінчиться розчиняється у повітрі...
— Так! Вперед! Гати головов!
Чутно удари, скрегіт зціплених від болю зубів, рев болю, зв’язаних рук та люті. Говорить третій, чужий, скептичний...
— Пацієнти! ану заткніться вилупки! ще раз вдаришся головою до стінки, ніколи з карцеру не вийдеш! Санітар! Аааа! ой!! Заради Бога! Покличте хто небуть санітара!!! Аааа!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design