Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51027
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 10602, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.189.2.122')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Роздуми на тему

Жінка

© Черезова Варвара, 17-07-2008
Жінка – це пристрасть. Вічний вогонь, вир шалу та відчайдушності. Навіть тиха з виду жінка криє у глибині своїй усе те що може у певний мент вирватись на волю. І тоді вже це полум’я так важко стримати, а лише отримати задоволення, поринувши в цей палкий жагучий світ, що гріє, бентежить, а потім заспокоїть з усією тою жіночою ніжністю та відданістю…
У житті кожної жінки наступає така мить, коли до неї приходить жага пізнання і розуміння усього того таємничого та невідомого, що поєднує у собі кохання чоловіка та жінки. І кожен, навіть найнезугарніший підліток вдивляється у дзеркало, у прагненні віднайти риси жіночності та готовності до нової віхи життя… Життя любощів та пестощів, спраглих ночей, розбитих сердець та зморених у задоволенні тіл. Життя, де крізь буденну логіку життя ні-ні та прозирають закони природи, яким годі й суперечити.
Це той блаженний час, коли батьки не можуть дочекатись своїх доньок, а ті в свою чергу вертаються додому щасливі, заціловані, зачудовані коханням. Кохання… Скількох воно зробило щасливим, а кого позбавило розуму чи то пак життя… Воно сліпе, бо знає лише дотик. Несправедливе, але таке п’янке, що хочеш забути і пробачите усе. Поринути у вир, у забуття, загубитись і віднайти себе в обіймах коханого… І майже кожен готовий проміняти той довгий лік сірого, одноманітного життя на шалений вибух почуттів та пристрасті, і вже неважливо, що несе у собі кохання: загибель чи нове народження, на що прирече: поневіряння і біль, чи вічне раювання…
Та хіба до цих роздумів закоханій до безтями парі зачарованих коханців, чия близькість як вибух усіх блискавок та зірниць… Усе за них, усе окрім часу. Адже усе має межу, а надто земне кохання, яке перегорає як літавиця, лишаючи у серці вічний слід. Але мить ця прекрасна і варта вона цілого життя і навіть сотні життів…
І часто ми зустрічаємо разом світанок, але не завжди спроможні зустріти захід. І ті що спромоглися не розгубити свої почуття, не розгубити у вирі життя, не розміняти та не розмінятись самим. І ті що всупереч усім холодним вітрам недолі змогли зберегти священний вогонь, ті пізнали найбільше у світі щастя, а отже готові до вічності.
Вірю, щиро вірю у те, що коли народжується кохання на небі запалюється нова зірка, і чим сильніша любов, тим яскравіша зірка. І саме тоді співають ангели, і тихенько, у вуса посміхається сам Господь Бог…

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© elfiyka, 20-07-2008

Про Жінку

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Negin, 18-07-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1367650032043 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …