Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95755

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 10320, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.88.249')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Голод

© Negin, 28-06-2008
  У місто прийшла субота. Одна із тих, коли стає так нестримно залишатися у рідному місті, а думка повільно тягне кудись далеко-далеко, у незнайомі місця, де не ступали твої ноги, і куди досі не дивилися очі. А чужі краєвиди і незнайомі вулиці з їх вічним балаганом і розмовами приваблюють уяву. Ти не в змозі встояти і вирішуєш податися куди очі забажають.
  Так і опинився я у славетному місті Чернігові. Вдосталь насолодивши погляд  місцевими картинами, я відчув голод. Запримітивши місцевий Макдональдз, вирішив перехопити чогось.
  Відкривши прозорі двері, я побачив, по суті, те, що і очікував від цього місця: багато хлопчиків-дівчаток, для яких похід у Макдональдз завжди ціле свято; їх батьки, що метушаться навколо них; молоді і не дуже пари, а також поодинокі люди, що стовпіють над кимось з великою надією скоріше сісти на його нагріте місце... А повітря розтікалося тепло-приємним запахом смаженої картоплі… Сміх, шум, голоси, музика і черги вмить заповзли в мене…
  Поки я  тихо стояв за кругло-велетенською спиною одного із татусів і чекав своєї черги, мій мозок продовжував розмірковувати над тим, що бачили очі і відчувало серце. Непомітно прийшла черга, і я помітив посмішку і очі дівчини, що дивилася на мене з надією все ж таки прийняти замовлення. Вмить, оговтавшись від роздумів, я почав пригадувати, що зазвичай замовляю у подібних ситуаціях. Коли процедура замовлення благополучно завершилася, взявши трубочку для кока-коли і піднос із запашною їжею, я почав свій обережний хід у пошуках затишного містечка. Тим паче, шлунок уже на повну давав про себе знати.  
  А там, у затишному містечку вже сидів якийсь юнак з бридким, залиплим волоссям одягнений в брудний, старий одяг. І запах від того одягу пахнув не парфумами, а людиною. Людиною, що вже, мабуть, давно не мала нічого спільного ані з милом, ані з комфортом. Юнак, по суті, і мав запах юнака, без всіляких прикрас і брендів. На столі перед ним, була їжа, так, саме їжа, а не чізбургери-гамбургери. І їжі тої було багато, і кока-коли було багато. Замовив він, як-то кажуть – від душі. Він просто сидів і їв, не звертаючи жодної уваги на людський натовп, що прийшов сюди порозважатися. Чтобы по-настоящему оценить прекрасный секс между близкими людьми, включая групповые интимные отношения, будет достаточно посетить наш сайт. Посмотрев качественные видео - отец и дочь инцест , вы не только получите визуальное наслаждение от просмотра, но и оцените игру профессиональных актеров, которая подарит вам много приятных минут и позволит на время окунуться в мир секса. Мабуть, юнак нарешті-таки, після довгих споглядань, можливо вагань, витративши усі свої гроші, що так довго благав, увійшов у той казковий Макдоналдз, і тепер їв. І  робив він це повільно і сконцентровано, з якоюсь східною відчуженістю, насолоджуючись смаковими якостями незнайомої їжі. І жадність, вона була присутня  у блиску його очей. Вони горіли нею.
  Юнак їв, а я дивився на нього, напевно, не з меншою жадібністю (бо сидів десь поблизу). Я ловив кожний погляд цих майже божевільних очей,  кожний рух, що супроводжував шматки їжі у відкритий рот. Останній, до речі, був доволі брудний. Взагалі, юнак чимось нагадував звіра, коли той їсть, і в ту мить його нічого більше не хвилює.
  Потім прокинувся мій голод, бо весь цей час, я не задовольняв його. З новою силою я відчув його руку. Але вона вже ненадовго затримала мене у Макдональдз.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Що ж там у макдональдзі такого сталося ?

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© koka cherkaskij, 29-06-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73364400863647 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …