Іноді, мені хочеться поставити тобі тільки два питання… І чорт його знає, чому я досі стримуюсь? Ніби ми вже достатньо близькі, ніби я вже вивчила більшість твоїх викрутасів, але досі не можу … я боюся порвати той тонкий ланцюг, котрим ми пов’язані. Поки. Як довго це буде тривати вже відомо. Ще максимум два місяці…
«Хочеш знати скільки мені залишилось?» - питаю я, лежачи в тебе на колінах.
«Ні!..»- рішуче відповідаєш і повертаєш голову до вікна.
Мені залишилось рівно стільки: два місяці… бо зовсім скоро НАС вже не буде. Я відчуваю, як доля вириває мене з твоїх обіймів і відкидає десь вбік, ніби я є єдиною перепоною на шляху твого майбутнього. І я відхожу вбік, слухняно підкоряюсь.
Не важливо: роблю я крок назад чи залишаюсь, ти завжди попереду. Ти завжди з гордо піднятою головою. Ти завжди сама. Без мене. Назавжди.
Нас запам’ятають діти. Нас запам’ятають внуки. Тебе запам’ятають друзі. Тебе запам’ятають племінники і похресники. Тебе запам’ятають знайомі і друзі знайомих. Тебе пам’ятатимуть незнайомці( ті, котрі є у житті і ті, котрі з’являться після смерті). Тебе запам’ятає Час. Тебе не забуду я. Ти не забудь мене…
«Ти це бачиш, га?»- показуєш пальцем десь у небо, але так далеко моя уява не літає.
«Ага»
Там починається наше літо. Ті два місяці.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design