Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2660
Творів: 49727
Рецензій: 94207

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: , автор: )

© Шкода (77.52.144.—), 31-12-2009
Я вже тут писав одному "ретівому критику" - я один з найстаріших активних на даних час авторів ГАКу, тут з осені 2005, мав з могу спілкуватися і дискутувати з такими "китами" як Бережник, Славів, Рабінович.
І дивлячись на цю гидоту що твориться тут, мені чесно соромно за ГАК. Ідея цього сайту не в зведенні особистих порахунків, а якщо й так, то вже не підлим способом провокацій і бездарного лиття бруду. Не знаю хто кому що винен. Але панове - виглядає збоку по-ідіотськи мяко кажучи.

І в мене були ситуації коли мені щось не подобалося - я казав в очі і в очі ж посилав, казав свою думку і т.п. Але не влаштовував провокацій

БЕЗ ПОВАГИ,

Іван

"у вас, капровий, біла гарячка і ви розмовляєте сам зі собою"

Ви що, себе зі мною отожнюєте? Схоже на те, раз ви вважаєте, що я, розмовляючи з вами, розмовляю сам з собою. Дійсно, вашу хворобу не вилікуєш...

© Михайло Карповий, 18-01-2010

у вас, капровий, біла гарячка і ви розмовляєте сам зі собою :) що поробиш - шиза не виліковується, особливо у таких важких випадках, як у вас....
бажаю спокійної ночі :)

© koka cherkaskij, 17-01-2010

Я розмовляю з покидьком і жирною наволоччю Кокою Черкаським. Він же - Пардон Мамзель. Він же - Костянтин Падляк. Тепер дійшло, тупий сучаро?

© Михайло Карповий, 17-01-2010

капровий, це ви вже сам зі собою розмовляєте? - шиза прогресує!
треба вам збільшити дозу галаперидолу :)

© koka cherkaskij, 16-01-2010

повторюєтесь, пане падляк. тупо це, тупо...

© Михайло Карповий, 16-01-2010

у вас, пацієнте Білефільдської лікарні михайло капровий, важке загострення вашого захворювання! порадьтеся з лікарем - може він вам збільшить дозу :) бо ви все плутаєте :) проте дозу можна не збільшувати, якщо у вас хоча б на півроку відібрати комп"ютер: вам потрібен цілковитий спокій. Виздоровлюйте! Коли одужаєте, то самі побачите, якою свинею ви були весь цей час :)

© koka cherkaskij, 16-01-2010

До вас, до вас звертаюсь, пане падляк. Що таке "падляк" ви знаєте? На випадок, якщо ні, пояснюю: це ваше прізвище.

© Михайло Карповий, 15-01-2010

Шановний пацієнте Білефільдської лікарні михайле капровий! Я не знаю, до кого ви оце весь час звертаєтеся. Мабуть, розмовляєте самі з собою, як це часто буває у шизофреніків :) Якщо ж не дай Бог, ви зверталися до мене, то я вам ще раз пояснюю: ні ідішу, ні івриту я не знаю. Ну не володію я цими мовами. І що таке "поц" я не знаю.

© koka cherkaskij, 15-01-2010

До речі, маестрику-мамзелику, як ваші успіхи з застосуванням алгоритму по видаленню блямбочки? Занадто складний алгоритм для вашого зажирілого мосху?

© Михайло Карповий, 15-01-2010

Я не знаю, до кого ви зараз звертаєтесь, але іще раз засвідчую, що ви поц.

© Михайло Карповий, 15-01-2010

Шановний пацієнте Білефільдської лікарні! Не судіть про всіх по собі! :)

© koka cherkaskij, 15-01-2010

Ні, ви тупий не через неволодіння мовами. Ви від народження тупий. Вини вашої в тому, звичайно ж, нема. Можливо, гени, можливо, черепно-мозкова травми в дитинстві...

© Михайло Карповий, 13-01-2010

Михайло Капровий: це низько називати співрозмовника "тупим" лише за те, що він не володіє мовою ідіш. А якщо він не володію також івритом, то що, він двічі тупий по-вашому?

© koka cherkaskij, 13-01-2010

Ой, ви іще і тупий...

© Михайло Карповий, 12-01-2010

Михайло Капровий: На жаль, я не розумію мови ідіш, повторіть, будь ласка , що ви хотіли мені сказати , українською :)

© koka cherkaskij, 12-01-2010

Какочеркаський: пнх.

© Михайло Карповий, 11-01-2010

Капровий: від негідника (чи все-таки від дурачка?) чую :)

З.И. Ваші глибокі знання математики не можуть не вразити! Особливо ваші новаторські застосування математичних теорем до "цих" сайтів , про які ви не знаєте ! То ж працюйте і надалі у цьому напрямку на стику наук !!

© koka cherkaskij, 11-01-2010

Кока : Тобто Він як тільки з цих сайтів виходить , то відразу забуває , що це за сайти .

Ви погано навчалися в універі. Інакше ви би знали, що в математиці дуже важливі теореми існування: "рівняння таке-то за таких-то умов має розв'язок": що то за розв'язок, ми не знаємо, але знаємо, що він є. Так і тут: я знаю, що такі сайти, які відповідають потребам пана Петра, існують, але не знаю, що це за сайти.

Те, що ви негідник, я вже писав, тому повторюватись не буду.

© Михайло Карповий, 11-01-2010

Пане Муравію , є така українська приказка: "Не чіпай гівно- не буде смердіти " . Так що я вас дуже прошу - не чіпайте більше Його, бо дуже вже багато смороду на ГАКу від Нього. Бо це просто людина , патологічно закомплексована на "єврейському питанні" і на анатомічно-сексуальних переверзіях, а також на капрофілії. Ще до того ж із маніакально-депресивним склєрозом : вічно все забуває. Ось що воно пише: "існують відповідні сайти, де ви зможете споглядати хуї будь-яких сортів і розмірів. Я не знаю, що це за сайти, але впевнений, що ви легко їх знайдете, якщо скористуєтесь пошуковиком." Тобто Він як тільки з цих сайтів виходить , то відразу забуває , що це за сайти . Так само у і В.І.Леніна перед смертю також були страшенні провали у пам"яті, а також незрозуміла жорстокість , котру багато лікарів пов"язують із його захворюванням на сифіліс.

Що стосується Його патологічної закомплексованості на "єврейському питанні", то мені вдалося відшукати у кількох місцях Його переписку з іншими гаківцями , - там просто перли! Аналіз тих перлів буде викладено в іншому місці .

А Ваш аналіз, де ви пишете, що Капровий спровокував Капрового - дуже грамотний і логічний . Власне , це , швидше за все, і було ціллю провокаторів. Від таких провокацій (і за спогляданнями болісних реакцій спровокованих гаківців) вони заряджаються енергією, необхідною для створення нових "капрошедеврів".

Незрозуміла реакція нового адміна ГАКу. Отого, що замість Мирослави. Ніяк не запам"ятаю, як його звати :) Сам же писав , що просить не перетворювати ГАК на смітник і не вживати лексикон портових вантажників. Але у той час, як інші утримуються від матюків, з Капрового вони так і пруть (ось тільки у останньому відгуку Капрового я нарахував аж шість нецензурних слів з трьох літер!). І йому за це нічого не є - ані попередження письмового , ані усного. Таке враження , що Капровий тримає ГАК на гачку. :)

© koka cherkaskij, 10-01-2010

Вельмишановний пане Муравію, ну який з мене професійний провокатор? Так, любитель.

Тепер, щодо тональності. Не перекручуйте мої слова. Ви мене багато разів називали євреєм. Коли мені це набридло, я вам запропонував приїхати до Білефельду, щоб переконатись в необрізаності мого хуя. Переконатись приватним чином. У відповідь ви мені сказали дві речі: (1) Обрізаність чи необрізаність органу нічого не доводить, бо існують різні ступені єврейської ініціації; (2) Ви попросили, щоб я зробив фото оного органу і повісив оне фото на ГАКу. Потім ви це своє прохання повторили.

Тепер мислимо логічно. Із (1) випливає, що необрізаний хуй не є для вас доказом неєврейськості опонента. Тим не менше, ви двічі висловили бажання його побачити в інтернеті. Отже, необрізаний хуй опонента вас цікавить поза контекстом дискусії. Він вас цікавить сам по собі.

Поскільки чоловік з традиційною орієнтацією просто так хуями цікавитись не буде, це вказує на те, що ваша орієнтація нетрадиційна. Звичайно ж, це ваше святе право. Але вибачте, я не можу задовільнити ваше прохання зробити мій хуй надбанням громадськості. І повторюю, для чоловіків ваших сексуальних вподобань існують відповідні сайти, де ви зможете споглядати хуї будь-яких сортів і розмірів. Я не знаю, що це за сайти, але впевнений, що ви легко їх знайдете, якщо скористуєтесь пошуковиком.

З повагою,

© Михайло Карповий, 10-01-2010

"Дійсно, конче треба відвести окреме місце для всіх дописів з політичними, національними, релігійними, моральними розбірками. І головне - зробити для них окремий лічильник. Бо інакше ясно, що вони завжди будуть займати перші позиції в усіх віконечках, засмічуючи літературний сайт." - Галина Михайловська.
Не фантазуйте, пані Галино! Ніхто таких окремих місць на ГАКу робити не стане, а якби й зробили б, то ніхто не став нічого читати у таких окремих місцях, а значить і таке сміття, як оцей "захист", все одно постилося б не у спеціально відведених для нього місцях, а там, де більше народу його прочитало. Тим більше просто технічно неможливо зробити якийсь окремий лічильник для сміття. Просто такі речі має акуратно чи тупо (кому як краще розуміти) видаляти адмін, як тільки вони потраплять у його око. Саме для того він і існує на ГАКу. Але, на превелеликий жаль, надія на нашого адміна - це одна з наймарніших речей, що існують у цьому світі. Я вже писав, що саме адмін найбільше докладає своє діяльності-бездіяльності для того, щоб перетворити ГАК на смітник. І до сьогоднішнього дня йому це успішно вдається. Цей "захист"- ще одна ілюстрація шкідливості нашого адміна.

© Петро Муравій, 09-01-2010

Пані Галино! До чого тут православ"я, ставлення до нього Вані з бандурою, папа Іван Павло ІІ, папа Бенедикт ХУІІ, мусульмани... ???
Мова про це не йде. Мова про те неподобство, яке чинить на ГАКу Карповий. Івана Лузана я не закликав у союзники, хоча не зарікаюся від цього безумовно й назавджи. Я навів його як приклад, ілюстрацію того, що далеко не з усіма авторами ГАКу у Карпового такі хороші стосунки, як він пише. І більше ніічого, пані Галино.
Тепер про тональність. Тональність-то Карпового. Якщо Ви про перший мій відгук у цій реці, то просто почитайте твір, яким Карповий спровокував усю оцю веремію. Той мій відгук списаний звідти та ще з першого відгуку Карпового під цією рецою.
Якщо Ви маєте претензію до третього мого відгуку у цьому місці, то це знову ж таки тональність Карпового. Почитайте його перший відгук у цьому місці http://gak.com.ua/review/38729, якщо вже Ви його забули.

Пані Галино! Карповий вповні свідомо нагадив на ГАКу. Нехай же ж і викачається у тому багні, яке тут наклав!
Складається враження, що Ви теж його підтримуєте у його претензіях до дописів Пардон Мамзелі. Я не мав і не маю бажання розбиратися у тому зверненні Надії про матюки Карпового, перечитувати усю ту дискусію, яка під тим зверненням... З мене й цього обговорення більше ніж достатньо. Я прочитав те звернення Надії, але рецензій вже не перечитував, а їх там міхи. Я подумав, що засіб Надії Карповому навряд чи поможе, і більше не хотів звертати увагу на те звернення. А тепер Карповий репетує, що якби не було б дописів Пардон Мамзелі, які він приписує Черкаському, не було і цього гадження Карпового. Може дописи П. Мамзелі і справді нележать Коці Черкаському? Я не хочу у цьому розбиратися.
Та якби Карповий був адекватною людиною, мав би спершу провести й зрозуміти інший зв"язок: якби Карповий не матюкався б Надії і взагалі на ГАКу, не було б того звернення Надії. А не було б звернення Надії - не було б і тих дописів Мамзелі, що так його, бачте, дістали і збурили!!! Тобто виходить, що Карповий своїми матюками справокував Надію - під її дописом з"явилися дописи пардон Мамзелі - це потягло оце гадження Карпового на нашому ГАКу. Отже, якщо розглядати зв"язок дописів чи подій від самого початку, то в кінцевому результаті виходить, що Карповий спровокував Карпового. Тобто, якби не Карповий провокував самого себе, не було б цього гадження Карпового. Карповий сам особисто є причиною своїх невдоволень, обурень і провокацій. Ну що ж? Тут я з Карповим вповні згоден. У цьому я його повністю підтримую. Він сам, особисто, зі своєї волі й бажання гадинь на ГАКу. Згоден вповні, Михайле. Саме так.

Що стосується Ваший особистих наїздів на мене, пані Галино, то перед Різдвом чи не перед Різдвом, у будь який інший час мені однаково противні такі речі, які розвів тут професійний провокатор, або хто-небудь інший (гіпотетично). Я Вам вже писав, що Кока мені не був близькою людиною, і тепер не є таким. Я втритувся в цю веремію не заради особисто Коки, а через паскудство, в данному конкретному випадку розведене певною відомою особою. Раніше у липні я так само втрутився в іншу веремію. Тоді були грубі наїзди на Петра Залєвського, теж безпідставні, і ті наєзди теж тоді мене спочатку ніяк не стосувалися. Не люблю негідників і даю їм відсіч. І мені байдуже, яке у них прізвище, і у кого у списку улюблених вони знаходяться. Ото і все, пані Галино.

© Петро Муравій, 09-01-2010

Коли, у Новорічну ніч, віддавши належне шампанському. я сіла за комп шукати противаги тій ницості, що настирливо лізла з екрана, мені здалося, що ось одна з таких противаг: допис дуже шанованого мною автора, пана Івана G. Я прочитала її как заклик до припинення сварок і розбірок. І хоча я була присутня на ГАКу останнім часом, і чітко бачила, хто почав ці розбірки - анонім під ніком Мамзель - мені здавалося, що не слід захаращувати сторінки ГАКу безкінечними дискусіями, в яких не може бути переможця. Ці ж бо диспути ведуться всюди, де є будь-який шматочок вільного місця, і бодай якась аудиторія. І ніхто з тих, хто дискутує, одне одному нічого не довів, і від своїх переконань не відмовився. Якщо є вислови поза сторінками ГАКу, то там логічно на них і відповідати, така моя думка. Мені здалося, що шановний пан Іван теж висловлюється в цьому напрямку, і я висловила йому свою повагу (яку завжди відчуваю до нього, як до автора дуже талановитих оповідань) і підтримку з цього конкретного питання, як я його позицію зрозуміла.
Але тепер я бачу, що його дописом скористався, наприклад, пан Петро Муравій, щоб розпочати нову серію наїздів, та ще й в тональності, яка змушує припустити, що пан Петро не вважає стриманість чеснотою, доречною хоча б в ці передріздвяні дні.
Навіщо знову ці звинувачення, шановний пане Муравію? І - побійтеся Бога! - кого Ви закликаєте до себе в союзники?! Не знаюся на постулатах сіонізму, що Ви його вишукуєте, мені здається, не там, де треба. Але людини, більш ворожо налаштованої до християнства, до православної віри, ніж Ваня з бандурою, ще треба пошукати! Та й шукати не треба - однаково не знайдете.
Отож, пояснивши свою позицію, змушена знову в дечому підтримати пана Івана G (але не в тональності й однобічності його дописів). Дійсно, конче треба відвести окреме місце для всіх дописів з політичними, національними, релігійними, моральними розбірками. І головне - зробити для них окремий лічильник. Бо інакше ясно, що вони завжди будуть займати перші позиції в усіх віконечках, засмічуючи літературний сайт.
А Вам, шановний пане Петре, хочу нагадати про світлої пам яті папу Івана Павла ІІ. Його діалог з мусульманським, юдаїстським світом, з православною церквою - хіба не є найкращим прикладом для кожної людини.
Сподіваюся, що Свято, яке йде до кожної людини в світі, вірить вона в нього, чи помилково гадає. що не вірить :), змусить нас нарешті припинити цю ворожнечу, що знайшла занадто далеко.
З повагою, Галина М.

© Галина Михайловська, 05-01-2010

Іване, це перл: "От в цьому і полягає ваша основна проблема, Михайле - ви реагуєте на все!"

Звичайно, реагую, коли до мене звертаються. А що мені робити?

© Михайло Карповий, 05-01-2010

Доброго ранку, Іване. До речі, давайте домовимось називати одне одного по імені, а не по прізвищу. Бо інакше ми будемо в нерівних умовах: ви моє прізвище знаєте, а я ваше - ні, і мені доведеться звертатись до вас як до Г. Я вночі ніяких філіпик не писав, бо спав. Судячи з того, що ви зі своїми цінними вказівками щодо покращення сайту звертаєтесь до Мирослави, вас не було на сайті майже рік. Іронія полягає в тому, що, згідно ваших вказівок, вас самого треба було б підчистити. Та менше з тим.

Тепер по суті. Моє ставлення до маестрика не має стосунку до справи. Під зверненням стоїть шість підписів. Не всі підписанти мають якісь особисті претензії до маестрика. Тому річ не в тому, подобається маестрик комусь чи ні, а в тому, що маестрик пише.

Ви уперто називаєте це оголошення "провокацією". А як назвати анонімні висери Пардон Мамзелі - маестрикового клона? Єврейську тема на ГАКу підняв не я і не решта підписантів, а маестрик Мамзель. Це для нього етнонім "єврей" є лайкою. Якби маестрик на ГАКу не мамзелив, даного оголошення не було б. Так що згоден - на сайті треба щось міняти.

З гіперповагою до ваших благородних поривів, патрицію ви наш,

© Михайло Карповий, 05-01-2010

От в цьому і полягає ваша основна проблема, Михайле - ви реагуєте на все! Для вас це обговорення - це як засіб заявити про своє Я, довести його всім і кожному, ви наче не можете проігнорувати! Як це по-українськи, як це схоже на образ "гоголівського українця"!
Мені чесно - глибоко все одно, що ви напишете вранці, навіть якщо ви будете писати сю полумяну філіппіку всю ніч. Насправді я навіть не захищаю Черкаського, можливо він і неправий - це все одно, це без різниці, я не суддя, а розбиратися у ваших особистих справах - пардон, то надто низька річ.

Хто з вас правий - уявлення немаю і мати не хочу. Але чітко знаю, що це все обговорення, з купою бруду, гною і взаємних образ негідне мети цього сайту, якщо вона в нього залищилася. За 4,5 роки було видано пару збірок, зріс рейтинг, стало 1031 авторів, зявилося скікісь там творів, скікісь там рецензій. Але наштовхнувшись на це обговорення мені стало справді прикро. Не за Черкаського, якого бачив може арз в житті зі сторони, і не за вас Михайле, якого не бачив взагалі. А за ГАК. За Гак "обидно". То не той ресурс, на який я прийшов колись.

Мирославо, якщо Ви читаєте це - або припиніть це зараз, або скоро сайт зведеться до таких "творів", одного єдиного жанру "провокації". Почистіть авторів, серед яких багато хто вже рокками не зявляється тут. ВИдаліть рецензії написані непрофесійно, такі ось, з довзолу сказати "твори". Якщо хочеть можу по пунктах сказати, як покращити цей сайт. Але перший пункт - ПРИПИНІТЬ ЦЕ НЕПОДОБСТВО!

І Михайле - уявляю, як ви красновмовно будете "іздіватеся" тут, але я сюди в це обговорення більше не зайду. Хай я і не "кит", я просто така собі стара "риба" цього сайту, але прсиутність моєї скромної персони в цьому обговорення - все ж це надто велика честь для цього "твору" і цієї провокації.

За сим бувайте! Все що мав - я тут сказав, інакше не можу і додати нічого! І процитую на завершення Тичину - "І нехай собі волають, божеволіють, конають, Нам своє робить!"

Волайте, Михайле! Якщо вам це приносить задоволення - волайте!

Без поваги,

Іван G.

© Іван G., 05-01-2010

Вранці відповім.

© Михайло Карповий, 05-01-2010

Михайле (Написав спершу "пане", але потім зрозумів, що поділ на "патриціїв" і "плебеїв" існує і в часи глобалізації)!

Так ось, Карповий, я чесно не знаю, що у вас там з Черкаським. Любов, арсова ненависть, праведний гнів. Не суть питання. Йдеться про методи. Через якусь вашу особисту образу, ви здійняли бучу на цілий ГАК. Якщо у вас таке хворобливе самолюбство, може б було звернутися до психоаналізу, а не пересварювати тут людей?

А щодо "китів" - знаєте, ті автори і рецензенти, то був справді золотий період ГАКу, коли дискусії велися над літературною цінністю творів, а не особистими питаннями і образами!

Прикро, що таких "китів" замінила ціла купа тараньки, якою повниться цей сайт!

ДО РЕЧІ ПИТАННЯ ДО АДМІНІСТРАЦІЇ:

З яких це пір, твір "Захистимо чесне ім'я Коки Черкаського" належить до літературних, а якщо так - вкажіть будь ласка його точно жанр, а ще краще визначте його цінність!

І ШАНОВНА АДМІНІСТРАЦІЄ МОЖЕ Б ВИ ЗАЙМАЛИСЯ ЗРЕШТОЮ СВОЇМИ ОБОВЯЗКАМИ І ВИДАЛЯЛИ ТАКІ "ТВОРИ"!

А не мовчки дивилися, тішачись із зростання рейтингів сайту!!!!

БЕЗ ПОВАГИ!

Іван G.

© Іван G., 04-01-2010

Щодо ваших прикладів, шановний гомопопику, то вони не підходять.

Приклад № 1 : маестрик. Ви ж намагаєтесь довести, що мною рухає виключно неприязнь до оної істоти? Але тоді маестрика не слід наводити як приклад.

Приклад № 2: Микола. Звертаю вашу увагу, що маестрик збрехав: я ніколи не називав себе "миколокілером". Колись твори Миколи справили на мене таке глибоке враження, що я почав рекомендувати їх усім для прочитання, клікаючи на рекомендувалку. Я - миколоклікер, а не миколокілер.

Приклад № 3: Іван Лузан. Хвилиночку, я писав про тих осіб, які колись критикували мої твори. Лузан мене не критикував.

Так що, шановний гомопопику, шукайте краще.

А в принципі ваш посил є неправильним. Ну, припустимо, Карповий недолюблює маестрика. А що з рештою підписантів? Деякі з них взагалі ніколи з маестриком не пересікалися. Отже, особисті мотиви відходять на задній план, і залишаються маестрикові антисемітські висловлювання. Але їх гидкості вам не зрозуміти, бо ви, шановний гомопопе, теж антисеміт.

© Михайло Карповий, 04-01-2010

Я так розумію, ви натякаєте на мій член? Шановний, для людей вашої орієнтації існують відповідні сайти. Я не знаю, які саме, але ви зможете їх легко знайти, якщо наберете щось типу "гомосексуаліст" по пошуковику.

© Михайло Карповий, 04-01-2010

До речі, Ви ще не засканували оний орган для того, щоб розмістити його на Вашій авторській сторінці? Чи вже там є щось?

© Петро Муравій, 04-01-2010

То ще питання хто й по чому отримав, ребе. Я, безперечно, не належу до вашої релігійної течії, пане Кошерний. І я маю деяке задоволення з того, що вийшло не так, як Ви собі то уявляли.
Не треба тут розводитися про "з усіма в мене хороші стосунки." Цій брехні ціна не більша, як і тій, про яку написав Ніл Пергамський. Приклад номер 1 - стосунки вашого напрямку з Кокою Черкаським.
Приклад номер 2 - що Ви там самі про себе писали, називаючи себе "Миколокілером" (див. обговорення під "Дякую, друзі, з мене "Рогань")? Приклад номер 3 - може Іван Лузан підтвердить, що у Вас з усіма хороші стосунки? Приклад наступний...
Втім, у порядної людини не можуть бути з усіма хороші стосунки. Інша річ, що порядна людина таки справді не вдається до провокацій. А Ви, пане Кошерний, зі шкури лізете, аби щось чи когось до чогось спровокувати. І зараз теж цього прагнете. Це вповні вкладається до сіоністської моделі поведінки, і не має ніякого значення, чи Ви щирий сіоніст, чи ситуативний. Зрештою, ми навряд чи про це зможемо довідатися напевно хоч коли-небудь.
Нехай народ читає Карпового-Кошерного, і нехай це буде уроком вашому напрямку і Вам особисто.

© Петро Муравій, 04-01-2010

На мене "піднімали клавіатуру" різні автори сайту, коли критикували ті чи інші мої твори. З усіма я в хороших стосунках. Маестрик же отримав по дюнделю не за те, що десь колись він мене критикував. Тим більше, що він також писав на мене і схвальні реци. Тому вам незарах, шановний лжепастирю із лжепатріархату. Сідайте, двійочка.

© Михайло Карповий, 04-01-2010

Отак би з цього й починали, Михайло Кошерний. Ой, вибачте, Карповий.
А то "Захистимо... треба щось робити... лежить із сердечним приступом..." Тепер ще й ці слова, гої, "не смійте вважати провокацією!" Бо інакше ми щось "не зовсім вірно розуміємо".
Десь би спочатку так:
"Шановні друзі і колеги!

Ми маємо для вас прикру новину: Кока Черкаський по відношенню до мене вчинив, не побоюся цього слова, злочин. (Див. рецензію Ніла Пергамського і посилання, дані в ній)

Він мерзотник, моральний покруч і покидьок. Він мудак і негідник. А ще він гой, який посмів підняти клавіатуру свого комп"ютера на мене Кошерного."
Отоді була б не провокація. Це було б схоже на щирість.

© Петро Муравій, 04-01-2010

До речі, дозвольте виразити вам моє щире захоплення з того приводу, що добра доля подарувала вам нагоду поспількуватись з такими "китами" як Бережник, Славів, Рабінович. Не кожному так щастить!

© Михайло Карповий, 02-01-2010

Розумію, вельмишановний пане Іване, ваш праведний гнів, і навіть в якійсь мірі його поділяю. Але мені здається, що ви, вельмишановний пане Іване, не зовсім вірно розумієте значіння технічного терміну "провокація". Адже в даному випадку я просто кажу: Кока Черкаський - мудак і негідник. Здається, пряме і відкрите називання мудака мудаком провокацією не є?

Зі щирою повагою,

© Михайло Карповий, 02-01-2010

Шановний пане Іване, користуюся нагодою, щоб привітати Вас з Новим Роком та побажати Вам усього найкращого, а собі якомога частіше зустрічатися з Вашими творами. Я Ваш відданий прихильник, а Ваші оповідання вважаю подією не тільки для ГАКу, а й для української літератури взагалі. Про вірші не кажу, бо на тому не знаюся, але, скажімо, до Вашого твору "Мені наснилась революція у Львові" повертаюсь думками й сьогодні.
Позицію Вашу поділяю і поважаю.
Щиро, Галина М.

© Галина Михайловська, 01-01-2010

Іван G. тобто! Рецензію не вдалося коректно завантажити

© Іван G., 31-12-2009

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78070998191833 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …