Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2646
Творів: 48892
Рецензій: 93595

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Не туманіть людей...

(Рецензія на твір: ***, автор: Noelle Daath)

© Не туманіть людей... (94.178.127.—), 06-05-2009
Куди ви знову зі своїми маніфестами? З'ясовуйте свої стосунки приватно. Не туманіть людей... Якщо вам приємно читати написане вами... Але ж це не привід сунути свою "натуру" куди попало.

Сергію, повторюю для "особо одарьонних": мій айпі 80.93.126.66. І на цьому айпі сидить куча народу.

Провайдер обіцяє нарешті дати окремий айпі (протягом травня). Але зміняться лише останні дві цифри, крім того, я поінформую адміністрацію.

Щодо класних німецьких сайтів. Не ходила, не знаю, не вважаю за потрібне. ГАК – не форум Флайледі, справа йде про співпадіння мого фото і творів на кількох сайтах, тож і айпі потрібен справжній.

Я не ненавиджу українців, навіть основна моя творча мова – українська.

---------

Щодо Маліної – те, що вона мене образила ні за що, Ви не бачите.

http://gak.com.ua/review/26286

Також не бачите цих її слів:

«Тому вам до мене НІКОЛИ не дорости! Бо ви НІКОЛИ в житті не зможете писати кількома різними стилями одночасно! У вас інтелекту не вистачить. То й казитеся… Заздрите моїй ГЕНІАЛЬНОСТІ!».

Ач, як волає загнаний літературний раб, який має на «яволь!» писати те, що пан скажуть… І гордиться цим і бажає заробити на цьому бонуси.

Тим не менше, першою на думку Вам спало, що я жадаю слави. Я, а не вона. Так само Ви вважаєте цілком нормальним оповідання «Сила мистецтва». Через яку призму ви дивитеся на світ – важко сказати, але вибачте, якщо я Вас ігноруватиму.

© Noelle Daath, 07-05-2009

Сергію, можливо, оті ідеостилі і допомогають лінгвістам, але в руках аматора - вони себе дискредитували. Є ще така річ, як інтуїція. А є ще класні німецькі сайти з підміни ай-пі. Посилання давати?

© анонім (94.248.111.—), 07-05-2009


На ідеостилі ґрунтуються лінгвістичні експертизи. Кому цікаво: http://www.rusexpert.ru/books/cena_slova3/033.htm

© анонім (91.195.184.—), 07-05-2009

Ще. Перечитав «Силу мистецтва». Де ви там побачили ксенофобію?
Там ксенофобія хіба що до телевізора.
Ксенофобія це ж страх.
А от у вас точно ксенофобія:
http://gak.com.ua/review/26392
Чого це ви так українців ненавидите та боїтеся?
Сергій

© анонім (91.195.184.—), 07-05-2009

Ви, дійсно, Noelle. зачаровуєте своєю дурістю.
Малина хвалиться своєю геніальністю не більше, чим реінкарнацією Ясера Арафата.
Вона вам прозоро натякає, що ніхто не може писати двома ідиостилями одночасно, не вона, ні ви. За цим ідиостилем, вона вас і вирахувала. Вона не одна помітила ваші «клони»: анонім (83.86.191.—) Shadow of the Moon та анонім (193.200.150.—)
Ви ж повторюєте одні й ті ж звороти та типові вирази. Тому думати, що придбавши декілька Інтернет-карток (в яких різні ІР), ви сховаєтеся, дуже самонадіяно.
І красти у кицьки її горобчика, теж не гарно.
анонім (129.70.54.—) Luftwaffeneinsatzhorobetz
анонім (193.200.150.—) Luftwaffeneinsatzhorobetz
Навіщо вам ці іграшки?
Жадаєте слави?
Сергій

© анонім (91.195.184.—), 07-05-2009

Noelle Daath, як і у випадку з Лузаном ті твори рекомендує одна, щонайбільше дві людини + кілька ніків на одного. Дарма Ви так реагуєте. На ГАКу здебільшого люди зі здоровим глуздом і гарними літературними смаками. Кілька Нарцисів погоди не роблять. Тільки любуються своїми творіннями на головній сторінці, не забуваючи щоденно клікати на них.(знаю, що кажу, бо сам проходжу цю щоденно процедуру - ванда нова, вікторія їхова, татчин і іже з ними, достойні на мою думку автори, - мої постійні "клієнти". А назагал - мені здається Ви знаєте, що робите і підказувати Вам - даремна витрата часу.
(Привіт, моя люба киця. ач до чого виховання пародіями доводить)))

© Кактусь, 07-05-2009

Ну да, ну да... викликати дона Педро на дуель. Як ото білий танець - так і біла дуель, дами запрошують. І дуель - на танцях, ахімса, аякже. Хто перший спіткнеться... тільки так, щоб сам піднявся і на своїх ногах пішов. Бо ахімса.

І весь час прохати дона Педро повернути гаманець, бо інакше буде як у Сингапурі - спьорлі і нє аддалі.

Пи. Си. Те що вже кабак, чи то Кабачок 12 стільців - на офіс, чи то на приймальню не перетвориш.

© Noelle Daath, 07-05-2009

Страшніше Ноель звіра нєть! :))) Ну, Ноель, погодьтесь, ви ж теж не чупа-чупс, еге ж? У вас гарне почуття гумору, коли воно спрямоване на "мирні цілі". Ви ж не наймалися перетворювати літресурс у громадську приймальню, правда? А дуелі краще проводити подалі від сторонніх очей, а то ще свідків потім ліквідувати. Воно вам тре?

© Сталева Кицька Panzervaffe, 07-05-2009

Кицю, а я не хочу відповідати йому "іронічною прозою". Я не наймалася на ГАК розважати "почтєннєйшую публіку".

І садо-мазо тут ні до чого. Я просто забулася відповісти тоді, а згадала лише зараз (нема нічого страшного в тому, що я відповім трошки пізніше). Відповідь не забарилася, тобто дон Педро шукають на ГАКу витончених розваг, чатують в онлайні.

До речі, на цей раз я писала доволі спокійно. А коли я спокійна - я найстрашніша.

© Noelle Daath, 07-05-2009

Ноель! Залиште валеріану котам! Навіщо ж такі мазохістичні вправи робити? Писати заяви, потім розлад сну, нервової системи? Ви ж самі таким чином провокуєте конфлікти - адже доновий Етюд з"явився ПІСЛЯ вашої заяви. Та відповідали б йому в тому ж ключі - іронічною прозою, все веселіше було б. Усім. А так - чергове "взивання" викликає тільки зворотний ефект.
Згодна з Максом, тим паче, що він знає, що каже (соррі, Максе :))))
Трішки більше самоіронії, Ноель, і буже всім щастя.

© Сталева Кицька Panzervaffe, 07-05-2009

Максе, те, що мене передбачають – я і так знаю, ти мені не відкрив Америку. Зазвичай передбачають кілька варіантів. Це по-перше.

По-друге: я не люблю бути в центрі уваги. Ти мене бачив хоч на одній київській тусовці? Ні. Для мене кожна заява, особливо з багатьма відгуками – це валеріана і безсонна ніч.

Те, що останній креатив дона Педро був написаний після моєї заяви – це ж елементарно, Максе-Ватсоне. Зайняло втричі більше часу, аніж написання моєї заяви.

Особисто мені пофіг, чи будуть когось там банити. Якщо ситуація погіршиться – я просто рідше ходитиму, відповідатиму лише на відгуки.

Можу сказати одне.

Шановні! Ви, хто читав дона Педро і мовчав (або рекомендував і хихотів у кулачок). Або ті, хто роздратовано вчив мене бути толерантнішою. Не надійтеся, що вас омине, не будьте такі самовпевнені. Можливо, завтра дону Педро не сподобаються ваші вірші.

© Noelle Daath, 07-05-2009

було...
скажімо одна/четверта від вашого... і нічого. майже.
Пи.Си. якщо Ви ще не зрозуміли - Вас, як у шахматах, передбачають і переграють на кілька ходів уперед. Оце чергове звернення - було передбачене, ще до того, як Ви надумали його опублікувати. Ви не боретеся - Ви підігруєте. Мирослава нікого банити не буде, а в "рекомендувалці" буде той же бардак, що і є. Наступні точно такі ж і навіть гучніші звернення нічого не змінять. Усе лишиться на своїх місцях. І Дон Педро, і Маріанна. Тож, якби Вам цього не хотілося - починайте зміни з себе, спробуйте змінити те, що змінити Вам під силу. Звісно, якщо Вам не до вподоби бути у центрі уваги. Бо зі сторони - дуже навіть схоже на те. Поки що.
Макс

© анонім (94.248.44.—), 07-05-2009

Максе, при всій повазі до твоїх геніальних творів (а в тебе і можливостей набагато більше, аніж у мене, бо ти молодший) - не на того роздратовуєшся.

Я повернулася нещодавно. Я дона Педро чіпала? Ні. Я Маліну чіпала? Ні. Тим не менше солодка парочка знову почала розважатися.

Це триває не місяць і не два. До речі, першою почала насідати саме Маліна, причому не на мене, а на людину набагато старшу та мудрішу. Причому поперла на третій передачі, наче танк...

Звиняй, Максе, але мені це набридло набагато більше, ніж тобі.

Пи. Си. І поплюй через ліве плече, щоб з тобою чи з твоїми друзями такого не сталося (а з тобою такого ще не було, реакція була б дещо інша).

© Noelle Daath, 07-05-2009

Noelle Daath, вибачте, що так в лоба, але... навіть при всій повазі до Вас і Ваших почасти геніальних творів - але дістали, дістали цими зверненнями, їй-бо. Має бути інший вихід. Шукайте. І не закликайте до ГАКівської громади, бо ця "громада" найрізноманітніші користувачі інтернету. Більшість з них усе ж таки заходять сюди читати твори, а не заяви, оголошення, скарги. Не перетворюйте літературний портал на цирк-шапіто. Даруйте, якщо різко.
Макс

© анонім (94.248.44.—), 07-05-2009

А я й не маніфестю. І не суну свою натуру де попало, бо вибачайте, але на цей раз ситуація стосувалася саме мене.

Щодо приватного з'ясування стосунків.

У дона Педро та у пані Маліної була ця можливість, але вони жодного разу нею не скористалися - працюють на публіку.

Не буду і я нав'язувати свої правила - на загалі, значить на загалі, я цього не боюся. Мені нема чого боятися, бо мої твори не порушують положень Закону про суспільну мораль, а саме: щодо розпалення міжнаціональної ворожнечі.

Крім того, я ще жодного з тих читачів, хто мені написав щось неприємне, не засипАла оберемком пасквілів, та ще й протягом більш ніж року...

© анонім (80.93.126.—), 06-05-2009

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.60559511184692 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …
Графічний роман “Серед овець”
Графічний роман Корешкова Олександра «Серед овець», можна було б сміливо віднести до антиутопії, як …
Добірка художньої літератури козацької доби
Друзі! В інтернет-крамниці “Онлайн Криївка” представлена цікава добірка художньої літератури …