Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2660
Творів: 49726
Рецензій: 94193

Наша кнопка

Код:



Рецензії

А якби вірш був про двох хлопчиків?? ))))

(Рецензія на твір: Калімера, автор: Тетяна Мельник )

© Росткович Олег, 27-01-2009
Віддаючи належне довершеності вірша, і не бажаюч образити авторку, хочу зауважити наступне. На мою думку, маємо справу з подвійними стандартами в оцінюванні твору. От цікаво було б - чи було б стільки захоплених рецензій - якби описувалося кохання не двох жінок, а двох чоловіків?? )) Дуже сумніваюся)) Не я мав би звертати на це увагу (на ГАКу є професійний страж християнської моральності), але збочення - як його не поетизуй - все одно збочення. Задаймо собі питання - чому такі прекраснідревні-могутні древні цивілізації (грецька- римська) зникли? А християнсська з її моральними догмами хоч на ладан, але дихає ще й сьогодні? Чи не через розпусту?? )))

Пане Тарасе! Так, моя служба не обмежується місцем чи часом. Я лишаюся священиком навіть тоді, коли сплю. І мені однозначно не подобається, коли вчення Христа називають справою педерастів і педофілів, навіть коли про мою особу не знають, чи не мають на увазі. Я справді ставлю цю "справу педерастів і педофілів" дуже високо. Вона для мене є основою всього, і я про неї дбаю, хоча її дехто й гудить так, як то зробили Ви.

© анонім (92.49.202.—), 31-01-2009

Тобто ви тут при виконанні службових обов'язків? Прикро. Тоді я виходжу з розмови, бо навмисні провокації не входять до мого поля зацікавленості.
Це швидше поляна ФСБ, СБУ та інших подібних контор, а не творчих сайтів.
Бувайте здорові

© Третє Я (колишній ТШЗ), 30-01-2009

Я навмисно підставляю свою особу, щоб мати привід для захисту від необгрунтованих нападок віри Христової.

© Петро Муравій, 28-01-2009

І ще раз до вельмишановного пана Петра

Оце зараз зайшов на вашу авторську сторінку і побачив, що ви є священиком. Тепер розумію, чому ви образилися. Пробачте, навіть на увазі вас не мав і нічого про вас сказати не хотів. Це дійсно затемнення.

Я знав цілком нормальних священиків, до речі, навіть цілком нормальних міліціонерів. Але ставлення до системи і до конкретної людини - різні речі. До вас особисто у мене ставлення цілком позитивне - особливо після того, як прочитав, що Дніпро не гірше Йордана.

Так що не сприймайте, будь ласка, на свою адресу.
Успіхів у вашій нелегкій праці.
Щиро

© Третє Я (колишній ТШЗ), 28-01-2009

Шановний пане Петре!
З мого допису не випливає ваш попередній відгук, це 100%.
А щодо Юди і іншого - тема велика і цікава, навряд чи можна її отак от спохвату обговорювати.
Моє особисте ставлення до християнства, як релігії, не є позитивним. А особливо не є позитивним ставлення до церкви та її служителів.
Мені не сподобався цей вірш, але я нормально сприймаю жіночу зацікавленість жінкою, чому - я вже написав.
Сексуальність як така взагалі не вписується у християнську мораль - то це не означає, що сексуальність треба заборонити.
І не сприймайте, будь ласка, на свою адресу коментарі, які вас не сосувалися - я навіть гадки про вас не мав, коли писав панові Олегу.
Щиро

© Третє Я (колишній ТШЗ), 28-01-2009

© анонім (62.221.51.—), 28-01-2009

Зате я Вашу думку добре зрозумів. Раз серед апостолів був Юда Іскаріотський, значить християнська мораль давно сплюндрована. Якщо починати від Юди, то вона навіть не встигла розпочатися, як така, а вже була негодяща.
Тому нехай миряни тішаться. Як не чоловіки, то хоча б жінки. Вони ж не суто лезбіянки - вони переважно бісексуалки. Вони бо не коять злочину, а експерементують, розважаються, грають. Нехай дівчатка тішаться. Хіба ж не це випливає з Вашого допису?!!

© Петро Муравій, 28-01-2009

Пане Петре!
Я не зрозумів вашої думки. Я вас не згадував у рецензії і чому ви вирішили, що вона вас якось стосується, не знаю. Мабуть, це сонячне затемнення на всіх діє

© Третє Я (колишній ТШЗ), 28-01-2009

Тарасе, звідки Ви довідалися таку велику мою таємницю: що я педераст і педофіл?

© Петро Муравій, 27-01-2009

Діду Сашку! Росткович натякає на мене цілком нормально. І сам проводить добру тезу. Цілком правильно. Збочення все-одно залишається збоченням. Так само, як богохульство залишається богохульством (його в цьому творі немає). Молодець.
Олеже! Я не ставлю собі за мету все охопити. Я заходжу сюди переважно для свого задоволення, а не виконання поліцейських функцій. Але на ГАКу я не один. Тому Ви добрий приклад. І не треба ніби сором"язливо задкувати і віднікуватися, що це, мовляв, не Ваше. Я взагалі рубрику поезії рідко відвідую, тому будьте тут моїм першим замом. Успіхів!

© Петро Муравій, 27-01-2009

Один хлопчик з часів шкільного дитинства та юнацтва мріяв стати пожежником, а потім - моряком, бодай хоч каботажного флоту. А ще - фотографом газети чи просто студії. Ще мріяв, але пізніше, стати диригентом у ямі оперного театру. Та пішов він спочатку служити до лав Збройних сил. Так і там, виявляється, цих педиків земля носить. Всюди вони є. Де тільки їх немає...
Так і працює той (у минулому) хлопчик, а тепер - порядна доросла людина-сім'янин на своєму обійсті - то на городі, то біля худоби, то радіо слухає чи якісь нічні канали переглядає, коли вночі не спиться...
Нічого нового на них немає. Бо все воно давно є відомим. Я сказав би, банальним, як його красиво не змальовуй. Попса-попсою. О.
Дід Сашко ірпіньський.

© анонім (212.80.51.—), 27-01-2009

Пане Олеже!
Мені здається, подвійні стандарти для оцінки жінок та чоловіків - це нормально. Значно гірше було б, якби їх оцінювали однаково. Жіноча сексуальність має зовсім інший характер, ніж чоловіча, крім того лесбійство у чистому вигляді зустрічається вкрай рідко. Легка бісексуальність, як насправді характерна для багатьох жінок має здебільшого експериментальний чи розважальний характер і, на відміну від гомосексуалізму чоловічого, не суперечить стосункам із протилежною статтю. Для жінок це - гра, тому і відгуки відповідні.
Особисто я - за подвійні стандарти для чоловіків та жінок.
А християнська мораль, до якої ви апелюєте, не є універсальною цінністю, крім того вона вже давно сплюндрована священиками-педерастами і педофілами, то які ж претензії до мирян?

© Третє Я (колишній ТШЗ), 27-01-2009

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78021097183228 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …