Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2646
Творів: 48921
Рецензій: 93599

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Я - проти!

(Рецензія на твір: ..., автор: Viktoria Jichova)

© Дана Рудик, 13-11-2008
Віко, я поважаю Ваше рішення, та ніяк не можу погодитись із ним. Ви - старожил цього сайту, самобутній автор і до того ж тепла, доброзичлива людина, душевний співбесідник. Не можна отак капітулювати перед кожним лайном.
Ви думаєте, що мені на п"яти не наступають? Тільки я маю це глибоко десь. От наприклад, зовсім недавно одна сволота допис зробила: http://www.gak.com.ua/review/19627
Так нехай воно навіть дрібним маком всереться, тільки ж мені оте закомплексоване чупирадло з його белькотом - в дупі. Мене життя незле загартувало, тож таким недоробленим до мого горла не доскочити.
Навчіться і Ви отак мати всю оту гидь десь, бо шкода Вашого здоров"я, нервів, життя!
Повертайтесь, Вас гарні люди про це в інших дописах просять.
Карповий правильно написав - іґнор!
З незмінною повагою,

Ось я і натякнув.
Є моя рецензія - бо обіцяв же.
Я конкретний, а коли був молодішим і крутішим, як я казав, то був "чувак". Можна сказати, хлопець, дід чи батько. Або автор.
Ото і зіграло свою роль. Вам не подобалось те, що я пишу, то Ви мене і займали. Мені б тоді капітулювати перед Вами як перед представницею самої Єви на Землі... Але яж був "чуваком".
Ото таке.
На все добре.
Просто чувак Дід Сашко ірпіньський.

© анонім (212.80.51.—), 16-11-2008

"Вам хотілось більшого" - малось на увазі повне ім"я та прізвище того автора. Я Вам на ньоно натякну рецензією на його твори, на які мені зовсім не хочеться писати, але для торжества істини я відрецензую. Я ризикую посваритись з ним, але ж я і сподіваюсь на те, що цього не буде між нами - Вами та мною як творчими персонажами цього вертепу.
Дід Сашко ірпіньський.

© анонім (195.3.131.—), 14-11-2008

Ви до моїх слів дуже прислухаєтесь? А я оце маю прислуховуватись до Ваших. Аякже ж...
Я жодного разу не казав нічого поганого про Ваші твори - перегляньите рецензії, а коли одного разу написав про те, що хтось себе почуває незрозумілим, то це були не Ви - ясно, як божий день. Ви є жінкою. А я хай не галантним кавалером чи маньєристом, але особою чоловічої статі (не можу писати ззараз "мужчиною" чи "чоловіком"), але це розумію. Та Вам хотілось більшого. Так от. Ми з одним автором сайту мали бесіду (вона задокументована на сторінці моєї рецензії на один з багатьох і дуже багатьох його творів) на творчу тему, де мені було сказано, що я не розумію його віршів, що я "два в одному", що всі його метафори зрозумілі йому, а чомусь не зрозумілі мені. А оце кілька днів тому я бачив, що не тільки мені вони незрозумілі, а людина що посміла йому про це сказати, наслухалась негарних слів. Я забув дорогу до нього на сторінку. То й навіщо мені зайвий раз нагадувати його ім"я, тим більше, що згадувалось явище у загальній картині старну речей у частині конкурсів.
Ця сторінка дійсно не моя.
Тікаю. Не переймайтесь - спробую втриматись від бажання завітати і щось залишити. З другим бажанням сподіваюсь впоратись, хоча це буде невірним. Бо існує спеціальний афоризм.
Пані Віко, залиште вже це бажання зникнути. Це завжди можна встигнути. Але навіщо так було спішити? Повертайтесь.
Дід Сашко ірпіньський.

© анонім (195.3.131.—), 14-11-2008

Вибачатись чи ні - то вже суто на Вашому сумлінні, Олесю. І навіть не знаю, чи би мені стало від того легше, бо, як бачу, Ви своєї улюбленої справи скаржитися на всіх, хто Вам не до смаку і оливати бруд на інших - так і не залшите. Не бачу у Ваших діях та намірах конкретики. Скаржитеся у рецензіях, а імені того, на кого скаржитеся назвати не вмієте, чи боїтеся просто. Отож будь те і Ви послідовним - якщо щось не до вподоби, прошу конкретно вказати на цю людину. Я висказала Вам своє "фе"!, а Ви мені в очі - байки, вигадки, інший Ваш підтримувач - "гальоніки" і т.д. і т.п.. Отже, і Ви будьте відвертим: скажіть, що не переносите й близько ту Йіхову, бо вона не так пише поезії, як має бути, бо графоманить і з пуття справжньої поетики молодь збиває. От так от. Лише чомусь ще й на додачу повсякчас забуваєте згадати про те, що то лише і лише Ваше субєктивне бачення "справжньої поезії". Ну, думаю, що вже й раніше писала Вам про це. А тепер будьте так ласкавий, не заходьте вже більше на мою сторінку. Бо, як видно, марні всі ті суперечки з Вами.

Віка Йіхова

ПС: і попрошу Вас на Дану теж не нападати. Значить, має людина свої вагомі підстави, раз є такої думки. Ще назвіть для повного щастя себе тут жертвою несправедливості - і можна прямо в Гааг у суд про порушення прав людини подавати. :))))

© анонім (78.45.103.—), 14-11-2008

Неможливо вибачитися перед Вами, шановна пані Віко.
Бо скажете - переслідуєте, Олесь чи як Ви там мене назвете.
А я не переслідую. Погляньте мої рецензії чи просто відгуки на Ваші твори. Є в них образи? Бачили? Ні. Що я Вам писав на Ваші тужливі вірші?
Співчував, висловлював теплі побажання. І природно, щось писав про сам твір - саме чим він мені подобається.
Негативні моменти існували у іншому. Приблизно у тому ж самому, що вийшло у Вас з іншою людиною. Згадувались якісь "Джипи", робились узагальнення. Одним словом, мало місце те, чого бажано було б не бачити.
Раз я вже тут пишу, то буду ще відвертішим. Мені не варто було писати щось, що не співпадає з Вашою думкою, у рецензіях на твори тих авторів, на які відгувались Ви. Це Вам здавалось нападом. Потім мені доводилось не стільки відстоювати, виборювати право моєї думки на існування, як щось пояснювати Вам, що викликало питання за питанням, на які терпляче відповідав. Далі було все, як вже повелось. Ви мене просили залишити Вас у спокої. А хто його Вам порушував? Моя думка.
Пані Дані.
Якось Ви так сміливо людину сволотою називаєте. Але це є не зовсім поганим виходом з ситуації. Ця людина вже не відвідує цей сайт. Мої вірші вона читає у інший спосіб.
Виходом з ситуації є те, що образа (як на мене, то-таки образа, але, скоріше за все, нерозумна, необміркована, непрорахована у смислі наслідків), є нульовий варіант. Погиркались - та і все. Мені вже відома ця людина як автор дописів, і відома значно раніше як знайома мені. Яка - то не має значення, бо про це вже десь було. Досить. І про Вашу дупу, і про все.
Ваші твори гарні, але мені здається, що все ж-таки вони могли би бути і більш кращими.
Дід Сашко ірпіньський.

© анонім (195.3.131.—), 14-11-2008

Дорога Даночко!
Навіть не уявляєте, як я Вам вдячна за всі слова підтримки! От, нарешті і я вже трохи оговталася. Звісно, не хочу опускатися до рівня Муравіїв і Дідів, проте треба вміти постояти за себе. Так, Ви праві на всі 100 відсотків: перед лайном нема чого капітулювати. Життя вчить, що треба давати відсіч агресії. І, врешті-решт, називати все своїми словами і іменами. Простити людині, яка ображаєчи знущається можна лише тоді, коли вона справді задумується над своїми вчинками, коли в її душі ще живе хоч трішки любові, і попри початкову розгніваність та егоїстичну облудну засліпленість, вміє покаятися. А я таки прислухаюся до Ваших слів, Дано. Бо справді істину глаголите. Зичу вам, Даночко, всього-всього найкращого. Дякую!!! І досить вже мені сльози розпускати.

З незмінною повагою а теплом,
Віка Йіхова

ПС: а твори повертатиму поступово, щойно матиму час. :)

© анонім (78.45.103.—), 14-11-2008

Дорога Дано, щойно прочитала Ваше звернення і.. (аж соромно зізнаватися) як мала дитина розревілася. Не знаю, що вже собі думати.. Дякую Вам, дякую всім.. не можу зараз спокійно відписувати на всі звернення - сиджу і вся тремчу. Я подумаю. Я ще подумаю над всім, що Ви мені і всі, хто звернувся до мене, пишете. Лише зараз мушу в першу чергу заспокоїтися. Так, заспокоїтися.. Вибачте, зараз відповідаю щось не те. думки вже всі полуталися.. дуже розчулена. Напишу пізніше, добре? :)

З повагою та теплом,
Віка Йіхова

© анонім (78.45.103.—), 13-11-2008

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 2.4730689525604 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …
Графічний роман “Серед овець”
Графічний роман Корешкова Олександра «Серед овець», можна було б сміливо віднести до антиутопії, як …
Добірка художньої літератури козацької доби
Друзі! В інтернет-крамниці “Онлайн Криївка” представлена цікава добірка художньої літератури …