Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2646
Творів: 48921
Рецензій: 93599

Наша кнопка

Код:



Рецензії

Звернення до всіх старожилів цього сайту і не тільки

(Рецензія на твір: ..., автор: Viktoria Jichova)

© Вакуленко-К (212.1.112.—), 12-11-2008
В зв"язку з тим, що багато новеньких починають тут борзєті пропоную провести на сайті Реформативну революцію. Стан - надзвичайний! Мої вимоги:
1: Оголосити ультиматум тим, які досить таки злослівно ображають дівчат
2: Об"єднатися всім старожилам(молоді і нормальні приймаються до об"єднання) цього сайту в єдину групу і громити водночас рецами тих, які незаслуговують на місце на цьому сайті
3: Вибрати старійшину-миротворця(Одразу скажу за себе що ні. Я маю неофіційний статус на цьому сайті - розбишака). Коли він пише в коменті вас проігноровано, ніхто не має права після нього щось відписувати
4: Не писати рецензії, які не стосуються даного твору
5: Поступово очистити сайт від різного непотребу!
6: Не відповідати на анонімні реци.
7: На сайті заборонити прояви націзму і шовінізму. Націоналізм - тільки за.
8: До адміна. Забороняти доступ проігнорованим особам на сайт.
9: Надалі перевіряти твори перед публікацією нового автора самим адміністратором, або створити із гаківчан комісію
10: Шляхом голосування обрати комітет сайту
11: Якщо адміном буде проігноровано це звернення, з попсового сайту повалять навіть сторожили.
12: Створити нарешті єдиний укрсучлітовський сайт! Неокласика - тільки за.
13:І врешті решт створіть дошку оголошень, бо якось не зручно інфу кидати на свої сторінки.
Щиро - ВКВ

І ще одне звернення до Володі. Чому Ти подумав, що я скажу, що Тебе підкупили? Невже і справді Ти такої низької думки про мене? Звідки Ти взагалі можеш знати, що я собі думаю і що після Твого безпідставного закиду можу відчувати? Скажи, звідки? Покладаєшся лише на свою інтуїцію? Вона в мене теж є. І вона мені говорить, що Ти дуже і дуже помилився стосовно мене.

З повагою,
Віка Йіхова

© анонім (78.45.103.—), 15-11-2008

Володю, я вражена, що ти таке говориш? Які лохи? звідки це тобі примарилось? Щось не надто розумію такий різкий поворот на 180 градусів. Я своїх друзів ніколи не здавала, то ж які у Тебе можуть бути претензії до мене? Скажи ще, що то я у всьому винна, що Олесь до всіх зі всім скаржиться. Я ж собі дозволила забрати своє і попрощатися з людьми по-людськи, aле побачила, що не всі хочуть, щоб я пішла. Ну, але якщо вже йти.. Ну щож, не знaю що кому зробила поганого, захищаючи не лише себе. Але знаєш, завжди так було з білими воронами. Мені дуже прикро, Володю, що в тебе виникла саме така думка. На все добре. Нічого я від тебе не хотіла і не хочу, якщо думаєш, що примазуюся...
Вибачаюся перед всіма, кому зробила своїм виступом і пізнішими ваганнями неприємно чи ще якось образила. Вже три дні собі з´їла порядний кусок нервів, ну, але бачу, що зробила гірше хіба собі.

Бувайте всі на здоровя. І не поминайте лихом.

З повагою до всіх, Віка Йіхова.

ПС: і вже престаньте, ради Бога, обговорювати цю злощасну тему.

© анонім (78.45.103.—), 15-11-2008

Ніхт ферштейн.

© Петро Муравій, 15-11-2008

І все ж таки. Пане Петре, не робіть з себе глуму. Я просто нібито пояснив, що варто і вам і мені йти звідси. Соррі, що так вульгарно, але все ж таки думав, що ви мене прочитаєте поміж рядків. От тепер я мушу викласти свою думку стосовано усього того, шо відбувається тут.Це вже не жаль , а гра на публіку. Віко, ну і нахіра ти нас тут усіх за лохів тримаєш? Ти ж знаєш мене добре. В мене інтуіція працює краще за годинник. І знаю, те що ти скажеш - підкупили. ВКВ неможливо підкупити, і це ти знаєш також. І знає і пан Петро, що його твори дійсно для мого читання не цікаві. Але може досить? Тусовка ця перейшла в якусь таки війну. Але не бачу їй справедливого завершення.
Надалі зухвалим панам рекомендації. Не заїдайтеся до нестандартних людей - ми усі вар"яти! І нам спокійно, і вам не гірше. Ці дискурсії нагадують просто нарід, який дебело насвяткувався і просить продовження банкету. Щиро - ВКВ
П.С. А з сатаністами не якшаюся, панки зневірені, але це переконано християнські люди. Мене, наприклад, не переконаєш в моєму сталому навпаки.

© анонім (212.1.112.—), 14-11-2008

Я насвятив би Вам води, пані Їхова. Та боюся, що Вам святиню довірити не можна. Ще вступите у спілка із сатаністами, типу ВКВ, що ними сайт аж кишить, як він сам пише, та почнете над святинею глумитися. Ну та годі. Мені конкретно у цій компанії справді робити нічого, крім того, що час гаяти. Вже доберетеся якось без мого джипа. Дякую Вам, Вікторіє. Не було його у мене. Лиш по Вашому слову довелося купити. Тепер хоч не буду пішки ходити. Бувайте. Я поїхав.

© Петро Муравій, 14-11-2008

Надалі Муравія проігноровано. Я не спілкуюся з брехливими літераторами. А за гак не хвилюйся - бл. 30 своїх нетсторінок маю. Та й не піду я звідси. Чи ти шо "Зелений пес" купив? Чи ти все можеш? Так купи собі мозок, щоб не тілько бабки рахував. В часи кризи бути з бабками це вже не престижно, а навпаки. Заздрь бомжам - їм легше. Коли людині ніфіга не доходить - селяві. Вір брехливо в щось, але сайт аж кишить сатаністами. Проклянуть тебе, важко стане! ВКВ

© анонім (212.1.112.—), 14-11-2008

То не є сторінка Володі, а моя авторська. Невже такі тупорилі, отче? Як вже казала: ти його з дверей, а воно у вікна пхається. Шкода, що святої води під рукою нема, щоб побризкати по закутках від нечисті. :))

В. Йіхова

© анонім (78.45.103.—), 14-11-2008

Ой, вибачте, вибачте, пані Їхова. Та я ж і не на Вашій сторінці, а на сторінці ВКВ.
Однак, здається, що це не я, а ти лижі салом намастила. То чому ж горлопаниш, що мене тут нема. Щасливої дороги, дуже культурна і дуже чемна паніє!
Чи може на моєму джипі підвести? То прошу сідати.

Петро М.

© Петро Муравій, 14-11-2008

А може вже досить, Муравію?! Ич, як розперезався тут скажений гіперсексуальний священник! Той сайт - не для таких як ти. Блін, соломи спершу з черевиків повитягай, а потім вже повчай тут інших, раз не вмієш себе культурно і ввічливо поводити. І геть з моєї сторінки! Зрозуміло? Вже тут тебе нема!!

ПС: Прошу вибачення у всіх, от, взяла гріх на душу: перейшла до незнайомця на "ти". Знову не втрималася, але то вже мусить мати якісь свої крайні межі. Тепер, гадаю, шановній громаді є вже ясно who is who: Олесь і Муравій - два ч(х)оботи пара. Тьху!

© анонім (78.45.103.—), 14-11-2008

Я не вік мав на увазі, а твій матюкливий рівень, хулігане. Твій діагноз з твоїх дописів сам за себе говорить. І встановлювати не треба. У мене колінця від тебе не дрижать.
Коли комусь пишу відгуки чи частіше відповідаю на рецензії та відгуки мені, то на стать дописувача не зважаю, відповідаю без огляду на стать, імена, стан здоров"я, колір шкіри тощо. Пишу те що думаю. А де ти бачив, щоб я підписувався священиком? Ти очами чи заднім місцем читаєш? Вибачте пане за конкретику. Чи в тебе такі ж гальоніки, як і у Їхової. Їй все мерещилося, що я чимось "прикриваюся", і в тебе я точнісінько таку фразу вичитав.
А зі мною тягатися - нема проблем. Я готовий. Тільки вважай, бо можеш і ти після того ласти скласти і прощатися з ГАКом. Хоче, можливо, я просто шкодуватиму часу на таку особу, як ти. Мабуть, це буде найкраще. Твоя дурь і без моїх вказівок доволі харашо відна.

Вибачте пане, у мене інтернет глючить страшенно. Тому без справжньої авторизації. По-простому. Це писав Петро Муравій.

© анонім (94.248.107.—), 14-11-2008

Я не вік мав на увазі, а твій матюкливий рівень, хулігане. Твій діагноз з твоїх дописів сам за себе говорить. І встановлювати не треба. У мене колінця від тебе не дрижать.
Коли комусь пишу відгуки чи частіше відповідаю на рецензії та відгуки мені, то на стать дописувача не зважаю, відповідаю без огляду на стать, імена, стан здоров"я, колір шкіри тощо. Пишу те що думаю. А де ти бачив, щоб я підписувався священиком? Ти очами чи заднім місцем читаєш? Вибачте пане за конкретику. Чи в тебе такі ж гальоніки, як і у Їхової. Їй все мерещилося, що я чимось "прикриваюся", і в тебе я точнісінько таку фразу вичитав.
А зі мною тягатися - нема проблем. Я готовий. Тільки вважай, бо можеш і ти після того ласти скласти і прощатися з ГАКом. Хоче, можливо, я просто шкодуватиму часу на таку особу, як ти. Мабуть, це буде найкраще. Твоя дурь і без моїх вказівок доволі харашо відна.

Вибачте пане, у мене інтернет глючить страшенно. Тому без справжньої авторизації. По-простому. Це писав Петро Муравій.

© анонім (94.248.107.—), 14-11-2008

Поперше за мализну. Нє дядько, я може на якихось 5 рочків молодший за тебе. Тож не тобі мені тицяти.
2: От я і розкрутив тебе на те, що ніякий ти не священник, а підписався ним, щоб тебе такі як я не коментили. Та бачте дядьку, коли я готувався до семінарії(а це рочків 20 тому) я купу релігійної літератури прочитав, незважаючи те, що то був радянський ще союз. Тож розгледіти справжнього Святого Отця можу навіть по писулькам.
3. Власне за матюки відписано мені, бо ти вже не знаєш за що до мене вцепитись. Зате дівчаток ти громив - силище. Шо, слабо зі мнов? Далі. Власне автор того пасквелю тілько я і мені вирішувати як називати . А фігня вона і в Крижополі фігня, тож так і назвав. Назва рівноцінна, а мені трохи хотілося гак розворушити. Поплив він, скажу я, досить таки вдало(як лайно:). Тож твоє діло коментити, а моє діло то моє діло. Є варіянт. Я тебе відпускаю з миром, але при умові, що ти до дівчат більше не заїдаєшся. Ні, то задрочу наухнарь. Не люблю людей псевдо. Доречі, якшо помітив, якщо я попсовичкам шось пишу, то тільки ставлю діагноз. Потім коменткувати не продовжую.ВКВ

© анонім (212.1.112.—), 14-11-2008

До ВКВ.
Я називаюся Петром Муравієм, якщо ти вмієш читати. А перш ніж мене повчати, спочатку відучися матюки прямо у назву своїх творів виносити. Ще поки малий виріс!

© Петро Муравій, 14-11-2008

До Андрія Д.М. власне а тобі то боятися нічого, ти ж не попсовий чувак:) Обоє реци схвалюю. До Петра Муравія. І ця людина називається отцем, коли в нього нерви розшатаніші ніж мої? ВКВ

© анонім (212.1.112.—), 13-11-2008

Все правильно... Треба лише запитати у адміна...А де ж... оновлений ГАК... тобто нова версія?
Мисько С.В.

© анонім (91.124.245.—), 13-11-2008

2 Noelle:
Ноель, я не про клуб, як такий, назва тут вторинна, а то і взагалі несуттєва.
нехай буде форум - я за! тільки нехай у якійсь секції ГАКу(RS-стрічці, просто стрічці, що біжить чи ще там як) на головній сторінці буде відображено поточні назви(лінки, короткі назви - немає значення) обговорень. форум ледб живий. бо туди ніхто не ходить.

як примусити перенести людей із дискусіями на форум? автоматично. коли хтось пише "Звернення", "Відкритий лист", "Закид", "Зауваження", "Пропозиції щодо..", то ці речі автоматично переносити на Форум, а їх назви - у стрічку стану. на сьогодні стане з мене писати, а з вас - читати. усйо.

© Андрій Деревенко, 13-11-2008

хочу подискувати на тему урюків!!! бажаючі відгукніться!!!
Андрію, ти руліш!

© Захар ван дер Бюйтен, 13-11-2008

Хотів ти того, пане Володимире Вакуленко-К, чи не хотів, а на моє питання дав доволі чітку і конкретну відповідь. Мої твори дивися: я тільки за.
А от рівень моє "нормальности" береться визначати Володимир Вакуленко-К. І прилад у нього для цього є: телефоном зветься. Що ж? Успіхів у діагностуванні!

© Петро Муравій, 13-11-2008

Пане Андрію!

Навіщо якісь там нові клуби? Я вже бозна-коли писала, що для дискусій є Гоголівський форум, де й можна дискутувати на будь-які теми та розміщувати заяви.

© Noelle Daath, 13-11-2008

ага. доки не забув: дуже часто виникають дискусії щодо:
а) сайту, правил, авторів, читачів, покидьків, урюків, президента, конст. ладу і війни на Кавказі.
б)л-ри, її місця, поета загалом, прозаїка загалом, журналіста загалом, тексту/твору загалом.

цілком підтримую прагнення народу подискутувати, пошукати, так би мовити, істину у вині.

але: тих дискусій часом ледь не більше у стрічці стану за самі, власне, твори. а люди ж не припиняють постити твори, не дивлячись на наявність дискусії на сайті. є пропозиція ввести "дискусійну кімнату" чи там "клюб", аби стрічка активних дискусій із кількістю відгуків ішли десь окремо, поруч. бо, як не прикро, люди трудяться переважно над відгуками до питань загального х-ру(я теж грішний, я це усвідомлюю), тому часто страждають твори в топі, коли конструктивна балачка займає місце вірша чи оповідання, на яке таки спромоглись дописати кілька людей, і яке верте прочитання, мабуть, принаймні не менше за оту "дискусію". вірші і проза, от що є продуктом автора, а розмови д о в к о л а повинні бути саме д о в к о л а. важливими, класними, продуктивними, але не центральними. не загороджувати творчість собою.

власне, дякую тому, хто витримав прочитання ОБОХ моїх постів на цій гілці(; , я не навмисно так багато, просто формулювати - довго, а генерувати - для дискусії завжди доцільно. я так вважаю.

© Андрій Деревенко, 13-11-2008

до ВКВ:
якщо за часом першої публікації - то я тут старожил((: ще й який. якщо за частотою публікацій та активністю - то десь рік із гаком. теж наче не дуже мало.
я про те, що, в принципі, наче спотерігав, що тут відбувається зі змінним успіхом, та все ж постійно. тому маю власну думку. як ти зауважив, не все так просто як із матом, так і з рештою всього. не варто ламати дров.
по-перше: анонсований ще влітку сайт ще не стартував. якщо не помиляюсь, там багатенько змін буде. раджу поглянути на нього, а тоді про решту говорити. раз це веб-ресурс, то поведінка на ньому значною мірою визначена самим виглядом цього ж таки ресурсу. змінювати заради змін нічого не варто.
по-друге: мені завжди подобалось, що ГАК, на відміну від решти самвидавів, дозволяє анонімні відгуки. я вважаю це за плюс. я припускаю, що є читачі, котрі не наважуються писати, чи там друкувати свої речі, але таки читають инших. припускаю теж, що вони можуть краще, аніж баааагато авторів відзначити чиїсь недоліки. і переконаний, що далеко не кожен захоче реєструватись. це факт, купа адекватних і корисних людей не реєструються.
по-третє: автори на ГАКу мають, як на мене, більше корисних для них порад і дійсно цінних відгуків, аніж на инших сайтах. образи чи оди і тут присутні, ще й як! але. значно рідше, ніж на аналогах. я вважаю, що тут є добрий конструктив. це я до того, що, незважаючи на ці плюси, добрі твори часом лишаються без рец. і ще дурниця, коли автор не обділений увагою в житті чи там настільки спок, що не драматизує, а розвивається. та значно частіше зустріну протилежне: люди друкуються, аби їх читали. вони хочуть це знати, і всякий відгук, навіть анонімний(а часом НАДТО анонімний, бо це ж людина не із сайту прочитала!) є важливим. тому (це вже до © Петро Муравій, 13-11-2008) аноніми, вважаю, повинні залишитись у такому вигляді, як зараз.
вихід: потрібна ефективна модерація. хай там що кажіть, та навіть за найбільшої завантажености ГАК не можна вважати над-активним сайтом. модер елементарно побачить різного роду неадекватів. у нього повинні бути важелі: бан на різний термін, видалення екаунту тощо. ясна річ, треба зробити, аби модер не став фюрером: всі повідомлення про бан того чи того юзера чи там айпі(якщо анонім) повинні висіти на окремій гілці, із посиланням на причину(конкретні пости). щоби модер не випустив неадеквата з поля зору, ввести кнопку "пожалітись модераторові".

власне, якщо видаляти відгуки до твору, що переходять на особистості і твору не стосуються, то і топи будуть значно об'єктивніші.

нмд, цього цілком досить, аби сайт нормально функціонував.

хоча, якщо спитати мене, то і зараз ніщо не заважає авторам нормально писати на сайт. таке. завжди буде хтось незадоволений, зверхній, чи ще якийсь. це, як на мене, зовсім не причина кидати ресурс чи творчість(часто це поняття дуууже близькі.. особливо у початківців, під впливом ентузіязму). писати тре' і читати, а решта - дурниці.

© Андрій Деревенко, 13-11-2008

Ну та, які люди та до мене. За реци то до адміна(хоча бачу, що адмін повністю забив на сайт). А стосовано нормальности, так для того і створюється комісія. Твоє зараз гляну, по тел. досить таки несхвальні відгуки лунали про тебе.
Слухайте, я шо сам мушу тягнути цю мульку? Шо, ніхто підтримувати не буде? Я тоді просто заб"ю на цей сайт і тупо кидатиму твори. Жодної реци не буде. Як в Україні так і на сайті - немає солідарности і спільности. А я все таки думав, що ми громада. ВКВ

© Володимир Вакуленко-К., 13-11-2008

Дуже цікаво, а хто і яким приладом буде визначати рівень "нормальності"? Що стосується анонімних рец, чи не простіше було б просто зробити розміщення анонімних рец технічно неможливим? Так само і анонімних відгуків на реци.

Петро М.

© Петро Муравій, 13-11-2008

Ну та так. Але я висунув пропозицію, це моя думка. Невже усе тільки на мою шию? У вас є права - або оскаржити її, або доповнити. А за мати я вже казав. Вони не стосуються творів, а також коли вони вставлені по ділу. Тож в тому випадку претензій не буде, на те воно і 21 століття. Доречі, якщо ти обламуєш попсу, то її можна. Най приходить сюди автор коли почне писати справжньо! А власне ми, сторожили, на цьому сайті розвивалися. Думаєш я не писав попсу? Ще й як. Перше своє видалив(хоча там просто були факові вірші, які потім обробилися). Прийшов вже тоді, коли мені не соромно було за власні твори. Якщо помітив своє я часто редагую. Чого і иншим зичу! Щиро - ВКВ

© Володимир Вакуленко-К., 13-11-2008

я той самий новенький, котрий борзеє тут. всі новації від лукавого. треба залишити все як є. а якщо цензурувати матюки, то буде складатися викривлене враження від авторів. цензурований ВКВ - це не панк, а ... гламур

© Захар ван дер Бюйтен, 13-11-2008

А ви хочите і надалі спостерігати мої та инших матюки? А стосовано авторів, так ніби я у вимогах усе сказав. Не належите до сучліт, гайтя. Чи мало вам нетресурсу? Чи мало попсових сайтів? Я ж казав, що запопсуюся - сам піду з усього нету. Якщо і далі забруднюватиметься сайт, то краще ввести жорстокі санкції щодо ворогуючих елементів(мене, стосовано чрезмірної матюкливости, це стосується також) ВКВ

© анонім (212.1.112.—), 13-11-2008

А ви певні, що така влада пролетаріату, яку ви пропонуєте, усіх авторів дуже тішитиме?

© анонім (194.44.225.—), 13-11-2008

  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.82385993003845 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …
Графічний роман “Серед овець”
Графічний роман Корешкова Олександра «Серед овець», можна було б сміливо віднести до антиутопії, як …
Добірка художньої літератури козацької доби
Друзі! В інтернет-крамниці “Онлайн Криївка” представлена цікава добірка художньої літератури …