Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: (не)нормальність.1., автор: Таня)

© Щось блищить (91.193.126.—), 11-07-2018
А блищить у Вас спосіб викладення. Чудове слово - давно такої сили зображення, яскравості і "смачності" не бачив навіть у топових авторів сучукрліту. Від мене за метафоричність, за барвисть мови, за ситуативні 'образи і сценування - зачьот, уважуха, знімаю шляпу і взагалі респект (мало не написав "оргазм"). Хороша у вас рука. Вміє писати.
Гарно я Вас похвалив? А зараз будете мати те, що критики (вредні) пишуть після слова "але". Отож, всьо харашо, красиво і пречудово, але... Рука - то є рука. До руки письменнику потрібен зір. Так би мовити "всевидяще око Мордору". Треба бачити. Не з книжок змальовувати героїв, а з життя.
На жаль, маємо явний перекос у сторону серіалів, Коцюбинського, "на панщині пшеницю жала", і взагалі, знов мало не написав "нафталіну" й "мила" - добре, що я такого не писав, бо агресивно-патріотично налаштовані вчителі української зроблять мені аутодафе. Ні, ні, я ні в якому разі не проти класиків; плач Ярославни ніби попіл Клааса стукає мені прямісінько у серце. Але ж то було давно... У нас, на відміну від лісових мавок, є смартфони, іноді айфони, а також біометричні паспорти з правом виїзду на збір лохини у Фінляндію. А це я про що? Ага, це я про відтворення сучасності у літературі, про впізнаваність і близькість героїв. Агов, Авторе, де Ви бачили у житті чисті чорно-білі кольори? Вона у Вас абсолютно біла й пухнаста, працьовита, чесна, не п'є і не курить, а він - прямо втілення вселенького Зла, побічник Тьми, моструальний ман'як-негідник... Виникла думка. От взяти б у Вашому творі і поміняти трішки антураж. Вона - яка небудь красуня-принцеса ельфів, яку насильно віддали заміж за кошмарного якогось короля гоблінів-урукхай... Додаємо ще красеня-героя-спасителя з білим єдинорогом - і всьо, бестелер гарантовано, Вашу книжку роздирають пискливі фанатки, а Ви купляєте "Бентлі" на литовських номерах і терміново замовляєте більший матрац, бо під старим вже гроші не поміщаюцьо (то я шуткую).
Ітого. Не змішуйте прозу і казку.
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.54393601417542 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …