Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Рецензії

[ Без назви ]

(Рецензія на твір: , автор: )

© Без назви (46.98.251.—), 01-06-2018
Учора був скажений день.
Зранку начальник відділу інших магічних сил зібрав усіх співробітників та влаштував їм рознос, що ті зірвали усі терміни тестування сайту до кінця травня і, замість безпосередньо займатися справами, робили ставки. А певний люд бажає для своїх постанов ще більше отримувачів санкцій...
Співробітники почали виправдовуватися, що на сторінках цього сайту виявилося багато слідів магії, що потребувало додаткових зусиль по її нейтралізації, а також повідомили, що знайшли сховані від стороннього ока скарби укрсучліту, які ховали до кращих часів, мабуть, колишні модери сайту, і ці пошуки ще не завершені. Також ще не дуже зрозуміла структура сайту стосовно адрес творів, та хто зараз на цьому сайті командує...
Начальник зацікавився скарбами і дав команду прискорити пошуки, та до обіду йому покласти усі ті скарби на стіл. Інакше усіх розстріляє. Треба сказати, що багаторічне вживання на інший роботі стосовно простого люду цього методу впливу нашим начальником дуже вплинуло й на нього.
Наприкінці наради начальник відділу інших магічних сил оголосив наказ департаменту магічних сил про тимчасове підпорядкування співробітників нашого відділу сусідньому відділу магічної ліквідації та воскрешення, бо ті наявним складом не в змозі відстежити усі світові відгуки про свою блискучу роботу. І взагалі, то не їх компетенція.
Співробітники нашого відділу, натхненні складністю завдань, створили собі магічних клонів-ботів, особливістю яких є навіть здатність досліджувати приватні розмови у всесвітньомережевій чортопхайці. Кожний співробітник стільки, скільки був спроможний контролювати.
Начальник розчулився творчим підходом до справи й роздав усім співробітникам їхні, конфісковані ним, ставки. Співробітники відділу, теж розчулені справедливістю начальника, разом зі своїми клонами почали виконувати наказ департаменту магічних сил.
Декілька клонів-ботів, які продовжили займатися безпосередньо цим сайтом, знайшли усі сховані на сайті скарби уксучліту й поклали начальнику на стіл.
Начальник окинув гострим оком ту купу, та зажадав консультацій. ЗапросилиДоставили до відділу відомого знавця сучлітівських творів. В процесі розмовидопиту той пояснивзізнався, що в сайтівській структурі передбачений розподіл сучлітівських творів по сортах:
gak.com.ua/creatives/2/ - твори 2-го сорту;
gak.com.ua/creatives/1/ - твори 1-го сорту;
gak.com.ua/creatives// - твори найвищого сорту "г".
Наприкінці розмовидопиту знавцю укрсучліту запропонували оцінити вплив на творчість авторів статті, яку попередній начальник відділу інших магічних сил вніс до списку засобів бойової магії. Кажуть, він зараз керує департаментом магічних сил. А ще про нього складають легенди, бо він у попередньому житті був відомим тибетським вчителем, який застерігав авторів ходити невідомимигаківськими вулочками...
В процесі читання експертом запропонованої для оцінки статті, його самопочуття все гіршало й гіршало. Не дочитавши статті, він втратив свідомість.
Начальник відділу інших магічних сил телепатично викликав начальника департаменту магічних сил, й доповів йому, що сам бачив тінь, яка все більше вилазила з експерта у процесі читання. Той сказав начальнику, що то був сучийукр, який не схотів покинути експерта та вирубив свідомість, та ще сказав, що здогадувався про такий вплив, і що буде наказ по департаменту магічних сил про обов'язкове застосування до прихильників сучліту цього засобу бойової магії.
Начальник відділу інших магічних сил привів знавця укрсучліту до тями, подякував йому за співпрацю, й віддав наказ доправити експерта додому лікуватисяпомирати.
Ще раз окинувши гострим оком купу скарбів уксучліту у себе на столі, начальник відділу наказав ботам-клонам розібрати її по сортах, перечитати і доповісти йому.
Клони погодились, але навідріз відмовилися читати твори найвищого сорту "г", бо те читання назавжди зіпсує їм карму.
Начальник відділу сказав, що у клонів карми немає, а в якості компенсації власникам клонів він накаже видати премію з конфіскованих грошей одного редактора запоребрикового мережевого сайту, на який певний люд наклав санкції у своїй постанові.
Клони сьогодні зранку доповіли про результати читання творів найвищого сорту "г".
Після тестування тих клонів, які читали твори найвищого сорту "г", виявилося, що у клонів карма таки є, а усі вони заражені сучукром.
Клонів розстріляли, аби клятий сучукр не розповсюдився у відділі інших магічних сил.
Співробітники нашого відділу продовжують виконувати наказ департаменту магічних сил.

Примітка: Виправлення начальника відділу інших магічних сил. Каже, що так буде більше екшену.
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.77314305305481 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …