Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51024
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 502, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.217.144.32')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза в стилі Подервянського

Ліфт

© Іван G., 20-11-2005
Л І Ф Т
(З циклу “Пригоди бравого пацана Джонiка”)

Джонік: Ой, як мене болить... Дівчата не бийте пацанів в це місце...
Андрій: А якого фіга ми тут стоїмо?..
Джонік: Зараз, я ліфт викликав...
(Чути як цілуються)
Джонік: О, Андріка ви цілуєте а мене ні... Поцілуйте в щьочку... Аня давай... Ше раз бо я не почув..(Чмок) Ше раз...
АНЯ: ЗАРАЗ ПОЧУВ! –
Джонік:Нє...
ЮЛЯ: Аня, давай.. замість мене...  
Джонік: “с Анички снимем маечки...” –
ЮЛЯ : Хочу пі-пі... –
Джонік: Зараз в ліфті...- (з почуттям)...  – “ТьІ будеш делать, а я смотреть”
АНЯ: В мене такий сушняк - (приїжджає ліфт) –
Джонік:“Дєвушкі бивают разньІе – черньІе, бельІе, красньІе... (дует з ЮЛЯ ) на всем им однаково хочется трахатся в одиночестве...
(Заходять в ліфт)”  
Джонік: Ну то ... на дванадцятий!..
Андрій: Хую темний, тут тільки 9 поверхів!...
(Чути скрип)
ЮЛЯ : Оп-па – ми кажись застрягли!...
Джонік: ”А может нет, а может да, а может ето все слова...”
Андрій: Заткнися алкаш!...
АНЯ: І шо нам тепер робити???
Андрій Шчас, попробую з оператором зв’язатися.
(Жме на кнопку)
Андрік :АЛЛЬО! АЛЛЬО!
Оператор : Алло .. Алло.. Шо таке?..
Андрік : Ми в ліфті...
Джонік: (Кричить в радейко) Можна на вас дрочити?.....
ЮЛЯ : ДИБІЛ!!!!!!!
Оператор : Пить менше надо!!!...
Андрік :АЛЛЬО! АЛЛЬО!
(Джонік дико рже. Андрік сходу йому між ноги...)
Джонік: (стогнучи) Ой, як мене болить... Дівчата не бийте пацанів в це місце... (до Андріка) Пацанів це теж стосується...
АНЯ: (схиляється над ним і гладить) Джонік... Моє ж ти бідне...
ЮЛЯ : моє ж ти бухе...
Андрік : Через цього дегенерата - гопа, ми застрягли! Юля дай трубку!
ЮЛЯ : На... але в мене тільки гривня на рахунку...
Андрік : Хватить!... (Набирає номер. Секунда тиші) ПОДЗВОНИ!
Джонік: Аня... (Лізе цілуватися, але вона різко встає і він потрапляє губами в ногу)
Андрік : (До Джоніка) Слухай ти дурак передрочений!... (Чути мелодію Бумера) Алльо! Ванюра ! Слухай ми в ліфті застряли! Да в третьому підїзді ... Да пробували... НУ НЕ ЗНАЮ! Дзвони кудась! Та я Аня, Юля і той рогуль Джонік! Йди на фіг.. Ну давай!
Джонік: А це еротично! Нас четверо - два пацана і дві дєвки... і в ліфті... Може груповуху замутити...
ЮЛЯ : (Сміється ) Чого захотів!...
Андрік : Цьому рашпілю вже нічьо не поможе... Аня!... (притягує її до себе і цілує)
Джонік: Юля! Мутим шось?
ЮЛЯ : Та йди нах... (збивається на півслові) Сам знаєш куда!!!
Джонік: На нєт і суда нєт! “Сладкие пальчики, сладкие ротики, мьІ состояли с тобой из еротики...”
Аня : (відірвалася від Андріка) В мене такий сушняк!
ЮЛЯ : Хочу пі-пі...
Джонік: От ти давай і залий її сушняк!!! Ги-Ги-Ги!!!
Андрік : шшас я тобі залию!... ( піднімає руку на Джоніка, який закриває лице руками але Аня перехоплює її) Через того лопуха оббуханого ми застряли тут до ранку! В мене завтра мала теренівка бути!!!
Джонік: Ой пластун!... (з сарказмом)... Аня, думаєщ чого він носить такі... ну як їх там.... ну ті казаки.... А, шаравари! Шоб всі думали шо в нього там лисий здаровий, а в натурі там в нього маленький....
Андрік : Шерлок Холмс граний ти шо брав в мене? Чи хочеш взяти? Не зараз, потім дам... коли дівчата вийдуть
Джонік: Вот - вот явні підарські наклонності!... А мене нармального... (б’є себе в груди) не нєфора... б’ють... обіжають... (хникає ніби плаче)
Андрік : Ти довбаний гоп і таким помреш!
Джонік: Харош!!! Я ГОП но я ЖОСТКІЙ ГОП!!!! (Однією рукою б’є себе в груди іншою тицяє на Андріка) А не забичений пластун
ЮЛЯ : Ви б краще думали як нас звідси витягнути!
АНЯ: Скажи!...
Ванюра: Ей, швецкая семья!!! Коли діти будуть?????
ЮЛЯ і АНЯ: (водночас) ВАНЯ!!! Витащи нас!!!
Ванюра: Соррі, але в службі ніхто телефону не бере!! Вам треба там до ранку сидіти... зато можете реалізувати свої сексуальні фантазії!
Джонік: Ура!!!!! ДЖОНІК РУЛИТЬ!!!!!!! ЗЕНІТУШКА ВПЕРЬОД!!!! КАМАНДАВАТЬ ПАРАДОМ БУДУ Я!!!!!
(дико рже. Андрік сходу йому між ноги...)
Джонік: (стогнучи) Ой, як мене болить... Дівчата не бийте пацанів в це місце... (до Андріка) Пацанів це тоже касаєтся.......

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Димитро, 07-03-2006

[ Без назви ]

© Sniff, 12-12-2005

а чьо, інтересно

© мармулядка, 24-11-2005

Еге то не Червона Рута

© Той самий Андрій, 22-11-2005

Не пойняв

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Жора, 22-11-2005
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.2654128074646 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …