Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51004
Рецензій: 95751

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 48145, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.141.27.244')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза оголошення

Конкурс прозових творів «Козаки – українські лицарі і захисники»

© Конкурс прозових творів «Козаки – українські лицарі і захисники», 26-01-2020
Вітаю, шановні автори і читачі «Гоголівської Академії»!
Конкурс проводиться на тему, яка визначена переможцем минулого конкурсу прози («Історія одної світлини») – «Козаки – українські лицарі і захисники».

Умови конкурсу

1. Тема: «Козаки – українські лицарі і захисники».
2. Формат: оповідання
3. Жанр: довільний (історична проза, сучасна проза, детектив, фантастика, есей – будь-що).
4. Мова: українська
5. Максимальна кількість творів від одного автора – 3 (три).
6. Обсяг: до 5000 слів (не знаків!)
7. Твори надсилати на електронну пошту: konkursgak2019@gmail.com. В листі обов’язково вказувати ім’я автора або псевдонім, зареєстрований на Гаку (щоб було що викладати у оприлюдненні імен))). Кожен з учасників конкурсу отримає підтвердження реєстрації протягом доби.
8. Термін завершення надсилання творів: 6 березня 2020 року (до 24:00)
9. Твори викладатимуться на сайт анонімно. До оголошення попередніх результатів конкурсу учасникам забороняється у будь-який спосіб розголошувати своє авторство на конкурсний твір, інакше твір буде знято з конкурсу.
10. Брати участь в обговоренні і рецензуванні на сайті може будь-хто – і учасники, і читачі.

11. Правила оцінювання:
- У конкурсний залік зараховуються лише оцінки, виставлені іншими учасниками конкурсу. Кожен учасник надає оцінку (у балах) творам, що беруть участь у конкурсі, а також подає рецензію (коротку або розлогу – за власними враженнями і бажанням). Вітаються докладні й розлогі рецензії – адже кожному автору буде цікаво такі отримати і на власний твір, отже, це взаємовигідний процес.
- Надання оцінки і рецензії від кожного учасника є обов’язковим. Учасники конкурсу, які не надають свої оцінки з рецензіями до визначеного терміну, припиняють участь у конкурсі.
- оцінки виставляються від 1 до 10 балів, де 1 - мінімальна, 10 - максимальна.
- Учасники конкурсу надають оцінки і рецензіі АНОНІМНО, надсилаючи їх на електронну пошту konkursgak2019@gmail.com . Бажано надавати всі оцінки і рецензії в одному листі.
- Не забороняється одночасно бути учасником конкурсу і відкрито рецензувати і оцінювати твори (не розкриваючи анонімність щодо власних творів). Але до заліку братимуться лише ті оцінки учасників, які надіслані організатору конкурсу. Не забороняється повторно надіслати свої оцінки, якщо вони з якихось причин зазнають змін. В такому разі до уваги прийматимуться оцінки, надіслані останніми.
- Рецензування творів від читачів і авторів, які не є учасниками конкурсу, дуже вітається. Читачі і учасники спільноти, шо не беруть участь у конкурсі, за бажання можуть виставляти конкурсним творам власні оцінки, але ці оцінки не будуть враховуватися у конкурсному заліку.

12.. Як оцінювати конкурсні твори
У зв’язку зі складнощами, які викликали у деяких учасників оцінювання творів різних жанрів у попередніх конкурсів, практична порада: оцінюйте твори відповідно того жанру, до якого вони належать. Тобто, історичну прозу – за критеріями, які б ви застосовували до історичної прози, фантастику – за критеріями фантастики, детектив – за критеріями детектива, і так далі.

13.. Терміни оприлюднення імен авторів і підрахунок отриманих балів:
-  Рецензування конкурсних творів, яке є обов’язковою умовою даного конкурсу, потребує уважного читання й витрат часу. Тому терміни завершення конкурсу залежатимуть від кількості поданих творів – аби надати авторам-учасникам можливість оцінити і прорецензувати їх без поквапу. Якщо поданих творів буде менше, ніж 8 (вісім) включно, то кінцевий термін подання оцінок і рецензій – 14 березня 2020 року (до 24:00) . Якщо більше – залежно від наявної кількості творів термін буде визначено окремо після анонімного викладення творів на сайті і оприлюднено у додатковому оголошенні (на сайті Гаку і у групі ФБ https://www.facebook.com/groups/1724980017805942/ ).
- Перемагають твори, які отримають загальну найбільшу суму балів.

14.. Організатор конкурсу має право виставити на конкурс свої твори згідно правил, але не має права бути учасником конкурсу повністю, тобто оцінювати і рецензувати твори інших учасників до оприлюднення ним імен авторів. Твори організатора конкурсу і його оцінки не беруть участі у конкурсному змаганні, але оцінки і рецензії на них публікуватимуться вкупі з іншими.

15.. Додаткові зауваження (на випадок якихось технічних порушень у мережі):
  - Кожен твір, а також листи з рецензіями і оцінками, надіслані на пошту, будуть отримувати підтвердження від організатора, що вони надійшли і зараховані. Якщо підтвердження не з’явиться протягом доби – надсилайте лист ще раз (може, якийсь збій).
   - У випадку непередбачуваних порушень у роботі провайдера викладення творів на сайт  і оприлюднення оцінок можуть трохи затриматися. Якщо таке трапиться – не варто перейматися. Усе все одно буде).

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 4

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Avtor, 11-03-2020

До уваги учасників конкурсу!

© Конкурс прозових творів «Козаки – українські лицарі і захисники», 09-02-2020

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Avtor, 02-02-2020

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Юлія Івушкіна, 27-01-2020

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Уляна Янко, 26-01-2020
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73613095283508 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …