(Уривок з фантастичного роману Аркадія Польшакова "Гра Титанів")
"Нижчі" (дивися визначення у Біблії) досі не розуміють, що "Вищі" у нас на Землі-матінці приводять в рух навкруги все, все: як фізичне (матеріальне, енергетичне) так і духовне.
Тому багатьом на Землі здається (особливо серед «Бетманів»), що саме вони творці своєї країни, долі і навіть цілого світу. Але, на жаль, їм це тільки здається. Річ у тому, що доля, це просто кажучи, ланцюг послідовних дій або подій, де все розпочинається з початку, точніше з первинної дії. При цьому одна дія приводить в рух другу, що йде за нею. Причому почало усіх цих дій наводиться якраз "Вищими" а не "Нижчими".
Навіть наша з вами земля, увесь Всесвіт народився, як відомо від первинного "Великого Вибуху". Природно, що не "Нижчі" його (ВВ) породили.
"Нижчі" доки можуть відтворювати лише окремі локальні вибухи.Наприклад, таки як в ЛуганДоні, де «Нижчі» висаджують у повітря дома, школи, мости, танки, БМП і самих себе.
Найцікавіше те, що дії одних викликають дії у відповідь інших, зв'язуючи їх іноді в змеинный клубок, який, здається, нічого спільного не має з первинною дією.
А первинний звіт, мабудь, слід розпочати з часів царя Петра або німки Катерини 11, що сиділа на Російському престолі, яка силою захопила Крим і потім силою, обманом і підкупом ліквідовувала козацьку республіку - вільну Запорізьку Січ.
Землі Запорізького Коша тоді охоплювали значну територію, включаючи сучасні землі Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської, Харківської, Кіровоградської, Херсонською, Луганської і Донецької областей.
Звідти, з тих давніх часів і пішли усі ті негативні дії, які посіяли насіння ворожнечі і недовіри в сім'ї братських слов'янських народів (дивися історичну повість Аркадія Польшакова "Кошовий отаман").
Якщо доля окремо взятої людини багато в чому залежить від генів його предків і оточення (місця існування), то доля народу багато в чому залежить від генофонду цього народу (пам'яті предків).
Таким чином, долю, як окремо взяту людину, так і долю народу, можна з великою часткою вірогідності передбачити по спадкових генах, діям і вчинкам.
Недивно, що народ України (у більшості своїй) випробувавши негативні диктаторські дії Кремля, рано чи пізно повинен був звільнитися від такої жорсткої опіки і вирішувати самому - з ким йому по шляху, а з ким краще розлучитися.
Усе це, кінець кінцем, вилилося в ту низку подій, яка і сталася на Україні.
І тут справа не в самому Майдані і помилкових діях уряду і самого хазяїна Межигір'я, це тільки надводна частина айсберга.
Як відомо головну небезпеку представляє підводна частина айсберга, на яку і наштовхнувся, наприклад, всім відомий Титанник.
Аналогічно, така з першого погляду, невидима масивна частина "людського айсберга", здатна пустила не то що корабель, але і сколихнути, перевернути цілу країну, увесь світ перевернути.
Саме така низка історичних людських подій і сталася на Україні.
І ця низка подій почалася не учора, а дуже давно, можна так би мовити в результаті домашнього завдання "Шахістів" з «Вищих» (дивися визначення у Біблії), шляхом опрацювання різних варіантів гри.
Князь Пітьми граючи чорними, прагнув не розвалити або збанкротити якесь окреме підприємство або змістити з поста того або іншого керівного «Горба», або хазяїна Межигір'я , а цілої країни. Причому він діяв безцеремонно шляхом знецінення моральних загальнолюдських цінностей, доводячи їх до абсурду, коли чорне фарбують у білі кольори і навпаки.
Подібний сценарій боротьби ми спостерігали і в минулому столітті, коли біснуватий Фюрер захопив Судетскую область, мотивуючи це тим, що там мешкає багато етнічних німців. Це виявилося йому мало, і він потім окуповував Польщу, так і почалася Третя Світова Війна, в якій загинуло більш 38 мільйонів чоловік.
Щось подібне відбувалось і відбувається зараз на Україні, коли Бетман окуповував під "слушним" приводом Кримський півострів і негласно розв'язав війну на південному Сході країни, посилаючи туди не лише бронетехніку і важке озброєння, а і своїх солдатів, які "випадково заблукавши" вільно переходили через межі і воювали на території сусідньої держави.
Перешкодою цих чорних задумів "Бетмана" став український народ, їх сумарний рівнодійний вектор обернувся у бік Заходу, а не Росії, оскільки за триста років спільного проживання, вони не бачили нічого хорошого в Росії і російські щі личаками хлистати більше не захотіли.
Будь-яка розсудлива людина розуміє, що Захід, не маючи достатніх природних ресурсів, значно обігнав Росію в технічному, технологічному і економічному плані.
Росія її керівники з диктаторськими замашками за останні триста років свого існування не зуміли облаштувати величезну територію від Уралу до Камчатки, де для народу усі зручності були і залишаються "надворі"...
Тому не дивно, щоб утриматися у влади вони шукають зовнішнього ворога, і таким ворогом як ні парадоксально виявився братський слов'янський народ України.
Ви запитаєте, а чим же відповів на цю контратаку Князь Світла?
Відповідаєм, що Князь Світла приклав і додає максимум зусиль, щоб цей військовий конфлікт не переріс в початок Третьої Світової Війни.
А зараз, друзі, давайте, як говориться спустимося з Небес на грішну Землю, а точніше на південний схід України, де йде кровопролитна війна, развяза;ная чорними силами Зла.
* * *
Микола Павленко - популярний репортер столичних газет і телеведучий центрального каналу, прибув в зону боїв на південному Сході України, коли на Донецьку і Луганську землю наступила осінь 2014 року.
У далеку і небезпечну дорогу його покликало звернення дружини одного офіцера з Костроми, яка звертаючись до редакції писала:
"Можливо, я звертаюся не за адресою, але ось вирішила звернутися до вас. Річ у тому, що мій чоловік офіцер-десантник тиждень тому був відправлений на навчання в Ростовську область і відтоді не виходить на зв'язок. Я не знаю точно, де він, і тоиу дуже турбуюся за нього, оскільки з його підрозділу троє вже загинули, їх привезли в цинкованих трунах.
Ми матері відправлених на "навчання" солдат, здогадуємося, що вони воюють на Україні.
Оскільки ваші кореспонденти часто знаходяться там, повідомляючи новину, прошу, якщо можна з'ясувати долю мого чоловіка, а якщо він поранений або в полоні, то допомогти йому повернутися на батьківщину. Буду вдячна вам за це...»
Росіянка Людмила Малініна в містечку Садіславський із сльозами на очах розповіла журналістам, як бачила таємне поховання російського солдата на місцевому кладовищі. За її словами, увечері близько 20:00 годин, завантажена трунами вантажівка приїхала на кладовищі. З нього вийшли декілька міцних чоловіків, які почали копати могилу так, "ніби вони нишком збиралися щось у землі-матінці вкрасти".
Сусіди жінки говорять, що теж бачили таємні поховання. Вони говорять, що велика частина кладовища зарезервована для могил "невідомих солдатів".
Один з солдатів озброєних сил Росії розповів, як його дев'яносто восьму аеромобільну бригаду кинули вмирати на Сході України. Він розповів, що десятки його друзів по зброї померли з важкими пораненнями в лікарнях Ростова. А ще більше повернулися до Росії в цинкових трунах.
За словами солдата, кожен, хто попав мимоволі на Донбас, постійно випробовує страх, оскільки вірогідність стати "вантажем 200" дуже велика.
"Нас відправили до Ростову минулого місяця. Ніхто і не підозрював, що ми їдемо на Україну воювати. Ми вірили, що їдемо на звичайні учення. Якби я знав, що їду воювати, то звільнився б ще в Костромі. У мене двоє маленьких дітей", - розповів журналістам солдат. За його словами, більшість військовослужбовців озброєних сил Росії, які попали на Донбас, не підтримують цю війну і прагнення створити так звану маленьку «ліліПутську» республіку.
У тому районі, куди прибув Микола, осінь вже вступила у свої законні права. Ночами вже було тут досить холоднувато, а вранці на траву густо випадала холодна роса.
Слід сказати, що чорну осінь 2014 року добре описав один поет, він майже як Сашко Гарматкін ( О. Пушкін) образно, з натури, написав свій «щедевр».
Щоб ви, шановані друзі, уявили собі його очима цю осінь, приведемо цей вірш:
«... Осінь настала - в душу «наклала»...
Плутін в лайно перетворив весь Донбас,
Щоб йому мерзосвітно стало.
Щоб він паплюжив носом не раз!
Холодно стало - осінь настала,
Люди як тіні тремтять по кутах,
Криса гарбуз останній сожрала ...
Вмазати «Ху-лу» б по рогам і мозкам!
Осінь настала - випити ні грама,
Сниться подруга, нудьга по ночам,
Воюємо, вмираєм - така от драма ...
Дорога закрита до Боженьки нам.
Осінь настала - труни цинковала,
Їх «прокажених» везуть по ночам,
Вдома без «пуху» земля приймала -
«Бетмана» дурість, одвічний бедлам.
Осінь настала - душу украла,
Чайки дерьмо перестали клювати,
На мушку прицілу ворона «наслала»,
Ну і погодка: - Едріт в Бетмана-Біса ... мать - пере мать »
* * *
У радянських людей у свій час на слуху була пісня: «Чи хочуть росіяни війни?»
Слідуючи відповіді на це питання - ні, не хочуть, але чомусь постояңно з кимось воюють, конфліктують, сваряться.
Українці зараз питають:
- Чому Бетман замість того, щоб будувати у себе в країні нормальне життя, прагне когось під себе підім'яти, підпорядкувати, захопити, як ніби своїй території в Росії мало?
Не отримавши відповіді, вони пояснюють:
- Тому, що ламати - не будувати, а лом - це національне універсальне знаряддя, оскільки проти лома, як кажуть росіяни, немає прийому. Ось чому, якщо сіяти хаос і розруху навколо, то буде не помітно для простих росіян, що у них самих розгардіяш, беззаконня в країні.
Вкотре за тисячолітню історію знову ця країна пішла «своїм - не своєю», а чисто чекістським «беріївським» специфічним шляхом, і знову по «фені» і до тієї ж «ядреної матері» ...
Шкода, що окремі цивільні особи не читають класиків, оскільки як сказав один поет:
«В честі й силі та держава,
Де править здоровий розум - і право,
А де Дурень стоїть при владі,
Там людям горе та нещастя !..»
Думаючи про це все, Микола, трясучись на вибоях розбитою бронетехнікою дорозі в автобусі їхав у напрямку міста Старобільська, де в той час розміщувався знаменитий добровольчий батальйон Національної гвардії «Айдар».
Цей легендарний батальйон, поповнивши свої ряди добровольцями, незабаром повинен був наступати в напрямку невеликого українського містечка з гарною назвою Щастя, де засіли найманці і самозванці, які захотіли стати міністрами ї мікрореспублікі, в кордонах обласного центру та кількох приміських районів.
Очевидно, у них підспудно дозріла думка, що краще бути першим хлопцем на селі, ніж лопухом в Росії.
Місто Щастя було розташоване недалеко від Старобільська по дорозі на Луганськ.
- Де тепер це Щастя, щастя людей, які жили і працювали там? – сумно подумав Микола. – Тепер минуле Щастя сили Зла перетворили на Нещастя для всіх людей, що колись дружно жили на цій благодатній землі. Його душу розбурхували спогади про дитячі і юнацькі часи, проведені на Луганщині.
Згадувалися шкільні роки, турпоходи по рідним місцям, льодоходи на річці Айдар, коли ця річка в повені розливалася широко, шороко, відрізуючи Червоне містечко і Подгорівку від районого центру.
У розлив, навіть у себе в саду або по Харьковсой вулиці, де вони жили, в дні юності можна було поплавати на плоту і половить рібу саморобною підсакою.
Тоді на цій землі все було мирно і спокійно. Діти без всякого побоювання ходили в школу, старенькі пенсіонерки рано вранці квапилися на базар, а дорослі на роботу. Тепер все перекинулося догори ногами, неначе цієї мирній ідилії ніколи і не було.
По волі Бетманів, що вижили з розуму, і які думають більше про свій престиж, рейтинг, лаври переможця, сотні тисяч простих людей тепер поневіряються далеко від своїх вогнищ, терплячи позбавлення і приниження. Здавалося просте питання: - Узяти, і не допускати войовничих пройдисвітів до влади і все було б інакше.
Але пройдисвіти не були б пройдисвітами, якби не навчилися красиво говорити, багато обіцяти (мало що роблячи для народу, більше для себе і свого оточення) використовуючи нові політтехнології, для обдурення народу.
Згадався Миколі уродженець цього району письменник Всеволод Гаршин і його розповіді про війну., Його, як початкуючого письменника і журналіста, зворушив до глибини душі розповідь про Гаршинського солдата, якого «забули» на полі бою, про його переживання...
- Добре б так як Гаршин мені написати про цю неоголошену війну, щоб люди отверезіли і припинили вбивати один одного, - подумав Микола.
У старенькому автобусі Львівського автозаводу, разом з ним їхали добровольці з різних місць, які квапилися влитися в ряди батальйону Айдар. Цім молодим хлопцям натерпілося швидше попасти на фронт, щоб понюхати пороху, звільняючи рідну землю від найманців, бандитів та мародерів, що захопили, де силоміць, а де своїми брехливими обіцянками владу в Луганську і деяких прилеглих районах.
Далі буде...
* * *
Примітка:
Комп'ютерне переведення з російської версії.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design