Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2698
Творів: 51578
Рецензій: 96017

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 29395, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.76.159')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Сатира й гумор

Зненацька

© Ілля, 04-06-2011
Існує жорстока казка. Та їх взагалі багацько, ще жорстокішою є реальність. Одного дня у двері до діда Прометея Сергійовича постукала Смерть. Але Смерть трошки спізнилася - старчі губи вже 3 дні як задубіли і почорніли, а запашок від запліснівілого підгнившого тіла розповсюдився по всій "хрущовці". Квартіру старому подарував син, що у свою чергу отримав її шляхом статевого розмноження із дочкою місцевого олігарха.
    Смерть увійшла в садибу, обтрусила віником кирзові чоботи (надворі сніжило), і, тихо лаючись собі під ніс (чи що там у Смерті?) почимчикувала до кімнати, із якої відчувався застійний аромат трухлявого тіла. Її зачарувала наступна картина: із рота дідуся виходив фосфін (РН3), його вогники радісно блимали над ліжком дідуся. Смерть добре знала хімію, алгебру і початки аналізу, тому відразу побачила залишки кадаверину, що сочився із вух та уретри щасливчика.  
     Прокашлявшись, Смерть підняла голову старого Прометея, та, від надлишку почуттів гаряче поцілувала його в холодні вуста. Дідок трошки сіпнувся (якщо був би живий, виглядало б, наче від огиди; від Смерті тхнуло алкогольними парами).  
     Смерть, замилувавшись дідусем, забула про свою важливу місію, і ще про 8 чоловік, яких вона мала обслугувати за сьогодні. На столі вже другий день дзижджав будильник радянського виробництва, який не було кому вимкнути. Здавалося б, усе навіювало атмосферу обірваності життя, неначе кімната мерця була поодиноким клаптиком вирізаного простору із невпинного маятника реальності. Злісно заржавши, служниця Аїда дістала із кишені цалафановий пакет, у якому були мотузки та великий хебешний мішок. Видаючи тяжкі хрипи, Смерть заштовхнула Прометея Сергійовича, себто те, що від нього залишилося, у мішок, зтянула нитками по паралельним лініям, і потягла до дверей, назовні, у "живий світ".....

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.045526027679443 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати